Βόλεϊ

Ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό ο ΟΦΗ

Φλαούνας, Ρουμελιωτάκης και Βελούδης μιλάνε για τη δοκιμασία κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δοκιμασία κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη περιμένει αύριο Τετάρτη την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ με προπονητή και αθλητές να τοποθετούνται στο επίσημο κανάλι της ομάδας για το δύσκολο αυτό παιχνίδι...

"Ο ΟΦΗ θα παλέψει για ότι καλύτερο μπορεί στα δυο συνεχόμενα παιχνίδια που έχει με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη,  την Τετάρτη (10/2, 6μμ) και την Πέμπτη (17/2, 7μμ), όπως τονίζει στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ο προπονητής του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας, αλλά και οι αθλητές του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Σπύρος Βελούδης.

 Ο ΟΦΗ προέρχεται απο μια υπέροχη εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναικό στο Λίντο, όπου παρά την ήττα (1-3), έδειξε ότι γίνεται απο παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτερος.

 Οπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας για τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ «θα πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση, για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε και κυρίως για τα παιχνίδια με Κηφισιά και Βέροια, στα οποία θα ζητήσουμε πόντους. Κάνουμε ήδη ένα τέτοιο πλάνο. Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι παιχνίδια με εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια».

 Ο λίμπερο του ΟΦΗ, Σπύρος Βελούδης, τονίζει ότι  «είναι δυο εκτός έδρας παιχνίδια σε δυο μέρες. Θα πάμε να παλέψουμε να πάρουμε κάτι. Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι, παρουσιάζεται καλύτερη».

 Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, επισημαίνει πως «θα πρέπει να διαχειριστούμε όσο μπορούμε καλύτερα αυτά τα δυο παιχνίδια, σε δυο μέρες και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια!

Συνολικά το πρόγραμμα φέρνει τον ΟΦΗ να δίνει 5 συνεχόμενα (!) εκτός έδρας παιχνίδια.

Μετά τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει τους αγώνες εκτός Κρήτης, , καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Κηφισιά , το οποίο με βάση το πρόγραμμα που γνωστοποίησε η ΕΣΑΠ στις ομάδες, θα γίνει τη Δευτέρα 15/2, 6μμ στο Ζηρίνειο, για την 10η αγωνιστική της Volley League.

Ο ΟΦΗ θα παραμείνεις την Αθήνα, μετά το παιχνίδι, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Τετάρτη (17/2, 5μμ), για την 11η αγωνιστική, της Volley League.

Τα συνεχόμενα εκτός  έδρας παιχνίδια για τον ΟΦΗ, θα ολοκληρωθούν με την αναμέτρηση στη Βέροια με το Φίλιππο, που θα γίνει το Σάββατο 20/2, στις 6μμ, για την 12η αγωνιστική της Volley League."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια