Volley League: Πρεμιέρα για ΟΦΗ με Παναθηναϊκό

Σπορ
Volley League: Πρεμιέρα για ΟΦΗ με Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο στις 20:30 στο κλειστό Αγίου Θωμά ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος

Μετά την… πρόγευση με την παρουσία του στο Λιγκ Καπ την περασμένη εβδομάδα, τώρα η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ξεκινά τις υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League.

Η πρεμιέρα βρίσκει τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο και ώρα 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, τον πρωταθλητή, Παναθηναϊκό, σε ένα πρωτάθλημα που θα μεταδοθεί απευθείας μέσω livestreaming από τη Volley League TV.

«Mπαίνουμε στα επίσημα παιχνίδια προσηλωμένοι στο στόχο μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία», τονίζει ο προπονητής Άκης Φλαούνας προσθέτοντας: «Παίζουμε με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, ξέρουμε τις δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε από το παιχνίδι ότι μας αναλογεί».

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης επισημαίνει  με τη σειρά του ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι λίγο παράξενα τα πράγματα με την πανδημία, αλλά θα προσαρμοστούμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξεκινάμε με τον Παναθηναϊκό, ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον πρωταθλητή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Νίκο Καρατζά, ο οποίος ταλαιπωρείται απο ένα βαρύ διάστρεμμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News