Τα κορίτσια από την Κρήτη που θα περάσουν από αξιολόγηση

Σπορ
Τα κορίτσια από την Κρήτη που θα περάσουν από αξιολόγηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιλογές τόσο από το Ηράκλειο όσο και από τα Χανιά...

Τη συνέχιση της διαδικασίας τελικής επιλογής και αξιολόγησης των αθλητριών γεννημένες τα έτη 2006-2007 ανακοίνωσε η Ε.Ο.ΠΕ με έντονο το κρητικό στοιχείο...

Οι αθλήτριες της Κρήτης που είχαν επιλεγεί για την διαδικασία αυτή, πριν τη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω της πανδημίας είναι οι:

  • ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΚΗ ΠΑΥΛΙΝΑ (ΚΥΔΩΝ)
  • ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ (ΣΦΠΧ)
  • ΚΑΣΑΠΆΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ (ΣΦΠΧ)
  • ΦΑΝΙΟΥΔΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ΠΗΓΑΣΟΣ)
  • ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΑΘΛΕΣΗ)
  • ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ- ΕΛΕΝΗ (ΓΕΗ)

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

"Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω αθλήτριες είχαν συμπεριληφθεί στην διαδικασία τελικής επιλογής και αξιολόγησης (διακλιμακιακό) η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2020.

Δυστυχώς η κατάσταση λόγω της πανδημίας δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του και σαν Ομοσπονδία θέσαμε πάνω από όλα την υγεία των αθλητών και αθλητριών μας.

Η διαδικασία όμως θα συνεχιστεί με ατομικές  ή ομαδικές προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται από τους κατά τόπους Αποσπασμένους Ομοσπονδιακούς  Προπονητές, τους ΠΟΠ ή ακόμη και τους προπονητές των σωματείων, όπου δεν υπάρχουν οι παραπάνω.

Το πρόγραμμα θα είναι απόλυτα καθοδηγούμενο από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδος Παγκορασίδων κ. Γκούντα Κωνσταντίνο και τους υπόλοιπους Ομοσπονδιακούς προπονητές, οι  δε προπονήσεις θα βιντεοσκοπούνται  και  θα αποστέλλονται στους ομοσπονδιακούς πέραν βέβαια από τις κατά τόπους επισκέψεις τους  για την καλύτερη παρακολούθηση των αθλητριών.

Πρόθεσή μας είναι  οι αθλητές και αθλήτριες να βελτιωθούν ώστε να είναι έτοιμοι/ες σε πρώτη φάση τον Δεκέμβριο λόγω της πιθανής διεξαγωγής Βαλκανικού πρωταθλήματος,  σε δεύτερη φάση τον Απρίλιο για τα προκριματικά Ευρωπαϊκού και σε τρίτη φάση το καλοκαίρι με Βαλκανικά ή και πιθανώς Τελικά Ευρωπαϊκού ή και για όποια συγκεντρωτική προετοιμασία, αν βέβαια το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω πανδημίας.

Κατανοείτε ότι η διαδικασία είναι προς όφελος των αθλητριών και δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με τους σκοπούς του σωματείου.

Ελπίζουμε στην συνεργασία σας και σας βεβαιώνουμε ότι οι προπονήσεις  δεν θα  συμπίπτουν με τυχόν αγωνιστικές υποχρεώσεις των σωματείων σας.

Κατανοητό είναι επίσης ότι αθλήτρια που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν συμμετάσχει στην παραπάνω διαδικασία θα υστερήσει σε σχέση με συναθλήτριες ως προς την τελική  αξιολόγηση και επιλογή."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News