Παραίτηση Ζλατιλίδη από τον ΟΦΗ, αναμένονται εξελίξεις…

Σπορ
Παραίτηση Ζλατιλίδη από τον ΟΦΗ, αναμένονται εξελίξεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν στην έξοδο τον έμπειρο τεχνικό που ανέβασε την ομάδα την Volley League…

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ υπέβαλλε σήμερα ο Δημήτρης Ζλατιλίδης που δεν άντεξε άλλο το βάρος της πίεσης των οικονομικών προβλημάτων.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά από οκτώ χρόνια και αφού κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα στην Volley League, στην οποία ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

Ο Γιάννης Δανδάλης όσο και αν αγαπάει το βόλεϊ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο μέγεθος του οικονομικού βάρους της κατηγορίας με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Στήριξη δεν υπήρξε και έτσι μοιραία δημιουργήθηκαν οικονομικές εκκρεμότητες που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.

Άλλωστε μετά τις γιορτές ο Δημήτρης Ζλατιλίδης είχε κρούσει το καμπανάκι κινδύνου και να τώρα που ήχησε… Μάλιστα η κατάσταση φαίνεται πως είναι τόσο δύσκολη που δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις … Το σημαντικό είναι να αποφευχθεί με κάθε τρόπο, το δραματικό σενάριο της αποχώρησης της ομάδας από την αγωνιστική δράση της μεγάλης κατηγορίας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News