Ζλατιλίδης: Δύσκολο παιχνίδι στην Κηφισιά

Σπορ
Ζλατιλίδης: Δύσκολο παιχνίδι στην Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδαρικό τη νέα χρονιά κάνει αύριο εκτός έδρας η ομάδα του ΟΦΗ στη Volley League...

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της νέας χρονιάς για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ με το τελευταίο παιχνίδι του α΄γύρου στη Volley League. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ζλατιλίδη αντιμετωπίζει σήμερα (17:00) εκτός έδρας την ισχυρή Κηφισιά.

«Eίναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια ανταγωνιστική ομάδα στην έδρα της» τονίζει για το παιχνίδι μιλώντας στο ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης. «Θέλουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Θα χρειαστεί όμως να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση για να το πετύχουμε αυτό» πρόσθεσε ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου που καλείται με την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων να παρουσιαστεί σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας μιας και ακολουθεί την Τετάρτη το παιχνίδι Κυπέλλου (16:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΒΑΚ .

Σε ότι αφορά στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, τον 26χρονο Κολομβιανό ακραίο William Lucumi , ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης ανέφερε πως «είναι σε καλή κατάσταση και πατάει καλά στα πόδια του. Νομίζω ότι θα μας βοηθήσει».

Στον ΟΦΗ μάλιστα κάνουν αγώνα δρόμου, με όλη τη απαραίτητη γραφειοκρατία, ώστε ο Λουκούμι, να μπορέσει να αγωνιστεί με την Κηφισιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News