Σε φουλ ρυθμούς για την ιστορική πρεμιέρα η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Σε φουλ ρυθμούς για την ιστορική πρεμιέρα η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Κρητικοί προετοιμάζονται για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ «ζουν κι αναπνέουν» για το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ομάδας στη Volley League.

Η παρθενική παρουσία στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, βρίσκεται τους αθλητές του Δημήτρη Ζλατιλίδη να προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ματς του Σαββάτου (2/11) στο κλειστό του ΒΑΚ.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο έμπειρος τεχνικός και οι συνεργάτες του, ανέλυσαν σε βίντεο στους παίκτες, θέματα τακτικής και έκαναν τις παρατηρήσεις τους, με αφορμή τα δυο δυνατά τεστ που έδωσε ο ΟΦΗ, με Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου για το θεσμό του Λιγκ Καπ.

Ο Μίλος Τσούλαφιτς, που είχε ένα τραυματισμό στο χέρι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, προπονήθηκε εκ νέου κανονικά, δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις και είναι στην διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η προσοχή πλέον όλων στον ΟΦΗ, είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα η ώρα του αγώνα), ενώ μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον των φιλάθλων, ώστε να παρακολουθήσουν το ιστορικό πρώτο παιχνίδι.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, συνεχίζουν να διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω από τη θύρα 1 στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης) το πρωί (10 πμ-2μμ), αλλά και το απόγευμα (6μμ-8μμ). Πληροφορίες στο 2810-311525.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News