Πρωταθλητής Παίδων στο βόλεϊ ο ΣΦΠΧανίων

Σπορ
Πρωταθλητής Παίδων στο βόλεϊ ο ΣΦΠΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τρίτο παιχνίδι ο τελικός των Ανδρών ΓΕΗ- ΣΦΠΧ…

Ο ΣΦΠΧανίων αναδείχθηκε Πρωταθλητής Παίδων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αφού διπλασίασε τις νίκες του, κερδίζοντας στον 3ο τελικό τη ΓΕΗ με 3-1 σετ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων θα λάβει μέρος και η ομάδα του Ηρακλείου ως δευτεραθλήτρια ομάδα της Ένωσης αφού πέρυσι είχε κατακτήσει τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Παίδων. Με ανακοίνωση της η ΕΣΠΕΚ συγχαίρει την ομάδα του ΣΦΠΧανίων για την κατάκτηση του τίτλου και της εύχεται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο.

Από κει και πέρα, στον 3ο τελικό θα κριθεί ο τίτλος στο πρωτάθλημα των Ανδρών ανάμεσα στη ΓΕΗ και τον ΣΦΠΧ αφού η ομάδα των Χανίων πήρε το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο τάι μπρέικ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη σειρά. Ο 3ος τελικός θα γίνει την Κυριακή στο Λίντο.

Στις Γυναίκες, στα play offs είχαμε: Πήγασος- ΓΕΗ 0-3 και Αρκάδι - Ν. ΟΠΕΡ 0-3 κάτι που σημαίνει ότι στην τελική φάση που θα γίνει το Σαββατοκύριακο θα αναμετρηθούν: Ν. ΟΠΕΡ- ΓΕΗ.

Στις Παγκορασίδες, Κατηγορία Α΄(Α΄Όμιλος) είχαμε: Αρκάδι- Άνεμος 3-1, Ν. ΟΠΕΡ- Σούδα 3-2, ΣΦΠΧ- Παγχανιακός 3-0.

Στις Παγκορασίδες, Κατηγορία Α΄(Β΄Όμιλος) είχαμε: Γρύπας- ΑΘΛΕΣΗ 3-0, Φιλαθλητικός - ΓΕΗ 0-3, Άρης- Μεσσαρά 0-3, ΟΦΗ- Πήγασος 1-3.

Στις Παγκορασίδες, Κατηγορία Β΄(Β΄Όμιλος) είχαμε: ΑΘΛΕΣΗ2- Γιούχτας Αναβλήθηκε, ΓΕΗ3- Πήγασος2 1-3, ΓΕΙ- ΓΕΗ2 Αναβλήθηκε, Ηρόδοτος- Γρύπας2 3-0 α.α.

Στις Παγκορασίδες, Κατηγορία Β΄(Α΄Όμιλος) είχαμε:Άνεμος3- Κύδων2 1-3, ΟΠΑ- Αρκάδι2 3-0, Σούδα2- Άνερμος2 3-0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News