Με τoν Κέρκη Σάμου σήμερα για την άνοδο στην Α1 ο ΟΦΗ

Σπορ
Με τoν Κέρκη Σάμου σήμερα για την άνοδο στην Α1 ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιχνίδι όλη η χρονιά για το συγκρότημα του Δημήτρη Ζλατιλίδη…

Όλη η χρονιά για τον ΟΦΗ παίζεται στο σημερινό (18:00) παιχνίδι με τον Κέρκη Σάμου που κέρδισε στον χθεσινό ημιτελικό τη Ρόδο, με 3-1 σετ. Η ομάδα του Ηρακλείου που έχει δείξει τη δυναμική και την αποφασιστικότητα της βρίσκεται μία ανάσα από τον στόχο της ανόδου στην Α1 κατηγορία. Οι παίκτες του Δημήτρη Ζλατιλίδη υπολογίζουν και σήμερα στη στήριξη του κόσμου τους που βρίσκεται στην Αθήνα για να πάρει τη νίκη ανόδου…

Από κει και πέρα, το χθεσινό παιχνίδι του Κέρκη παρακολούθησε ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης και ο συνεργάτης του, Δήμος Αυτζιόγλου, για να έχουν μια ακόμη εικόνα, από τον προσεχή αντίπαλο τους.

Το πρώτο βήμα έγινε χθες για τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη, έκανε επίδειξη ισχύος, κόντρα στη Δραπετσώνα και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, στον οποίο θα διεκδικήσει την ιστορική άνοδο στην Α1 βόλει!

"Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά η αποστολή μας δεν τελείωσε. Εχουμε τον τελικό και πρέπει εκεί να είμαστε όπως πρέπει, για να πετύχουμε το στόχο μας" ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο οποίος είδε τους παίκτες του κόντρα στη Δραπετσώνα, σοβαρούς και ανώτερους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, να φτάνουν σε μια καθαρή νίκη με 3-0 σετ.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Δραπετσώνα, ο αντίπαλος, προβλημάτισε τον ΟΦΗ, ουσιαστικά μόνο στο δεύτερο σετ, αλλά ο ΟΦΗ είχε την ψυχραιμία και την ποιότητα στο 17-19, να επιστρέψει και με ένα 4-0 να προηγηθεί με 21-19 και τελικά να το τελειώσει με 25-23.

Στο πρώτο σετ όλα κύλησαν ομαλά για τον ΟΦΗ, ο οποίος προηγήθηκε με 10-5 και 19-12 κάνοντας περίπατο στο σετ, το οποίο τελείωσε με 25-18, παίζοντας βόλλει υψηλού επιπέδου.

Το δεύτερο σετ κύλησε, όπως προαναφέραμε ανταγωνιστικά με τον ΟΦΗ να κάνει το 2-0 (25-23), ενώ το τρίτο ήταν όπως και το πρώτο, με τον ΟΦΗ να επιβάλλει την ανωτερότητα του και να να είναι αφεντικό (19-13, 25-17) και να κλείνει το παιχνίδι πανηγυρικά με τους παίκτες του ΟΦΗ, να αγκαλιάζουν τους φιλάθλους του ΟΦΗ απ την Αθήνα, που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας και να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΟΦΗ, στο βόλει.

Το σύνθημα "ΟΦΗ-ΟΦΗ" δόνησε αρκετές φορές την ατμόσφαιρα, στο μικρό και κατάμεστο απο κόσμο, κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας. Οι φίλαθλοι μετά το τέλος του αγώνα, έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση και τους ζήτησαν την άνοδο.

Το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ και οι αθλητές, ευχαρίστησαν τους φιλάθλους και ανανέωσαν το ραντεβού τους, στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (6μμ) στο ίδιο γήπεδο.

Τα σετ: 25-18 (24'), 25-23 (31'), 25-17 (24').

ΟΦΗ (Ζλατιλίδης): Μονιάκης, Κομητούδης 2, Μύρος, Τεφτσής, Κολτσιάκης 6, Σκαρλατίδης, Μπάσης 14, Αντιφάκος 9, Καρατζάς 1, Καρασαββίδης, Δημητριάδης, Τζελάτι 15, Εφραιμιδης 9.

Τα γενέθλια του προέδρου

Τα γενέθλια του, είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής του τμήματος βόλει, Γιάννης Δανδάλης.

Μετά τη νίκη-πρόκριση του ΟΦΗ στον τελικό του Final Four, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 κατηγορία, οι παίκτες του ΟΦΗ,  είχαν ετοιμάσει τούρτα-έκπληξη στον πρόεδρο και του τραγούδησαν το γνωστό σύνθημα του ΟΦΗ "Ομιλος, Τραγουδάει η Μεγαλόνησος".

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ευχαρίστησε τους παίκτες και τους ζήτησε ως δώρο την άνοδο της ομάδας στην Α1 βόλει!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News