Ιστορικό σαββατοκύριακο για το βόλεϊ του ΟΦΗ!

Σπορ
Ιστορικό σαββατοκύριακο για το βόλεϊ του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μάχη για την άνοδο στην Α1 σήμερα ο πρώτος ημιτελικός με την Δραπετσώνα

Το μεγάλο σαββατοκύριακο της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ έφτασε. Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη αγωνίζεται σήμερα στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ ανόδου στη Νέα Ερυθραία Αττικής με τη Δραπετσώνα (2η του ομίλου της στα μπαράζ) και εφόσον κερδίσει θα παίξει στον μεγάλο τελικό, που θα γίνει την αύριο στο ίδιο γήπεδο, για ένα εισιτήριο που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ. Αν η κρητική ομάδα τα καταφέρει, θα πανηγυρίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της ελληνικής πετοσφαίρισης για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Να σημειωθεί πως η Δραπετσώνα θεωρητικά είναι πολύ υποδεέστερη από τον ΟΦΗ και η λογική λέει πως...χωρίς πολύ κόπο ο ΟΦΗ θα περάσει στον τελικό. Αντίθετα, στον άλλο ημιτελικό η ομάδα της Ρόδου δεν θα έχει και τόσο εύκολο έργο με την αντίστοιχη ομάδα της Σάμου. Θεωρητικά πάντα αν ο ΟΦΗ πάει στον τελικό της Κυριακής θα βρει απέναντι του μια ομάδα που θα έχει επιβαρυνθεί περισσότερο στον δικό της ημιτελικό. Αυτό ο Δημήτρης Ζλατιλίδης το θεωρεί αβαντάζ αλλά ζητάει από τους παίκτες να συγκεντρωθούν αρχικά στον ημιτελικό και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους και αν όλα πάνε καλά και παίξουν τελικό να τα δώσουν όλα για όλα! Ο ΟΦΗ αναμένεται να έχει και στήριξη του κόσμου του στην Αθήνα με την ελπίδα ότι αύριο θα πανηγυρίζει τόσο η ομάδα βόλεϊ όσο και αυτή του ποδοσφαίρου που θα παίξει στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φάιναλ Φορ:

17.00: ΟΦΗ-ΔΑΣ Δραπετσώνας

19.00: Ροδίων Αθλησις- ΑΣ Κέρκης (Σάμου)

16.00: Μικρός τελικός (οι ηττημένοι των ημιτελικών)

18.00: Μεγάλος τελικός (οι νικητές των ημιτελικών)

Ευχές από Βολτυράκη

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΟΦΗ Μάκης Βολτυράκης με δήλωση του, στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έκανε μια ιδιαίτερη ευχή για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, αλλά και για τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη.

Όπως τόνισε «θέλω να ευχηθώ στα παιδιά της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, καλή επιτυχία και να ανέβουν στην Α1. Τόσο προσωπικά, όσο και σαν τμήμα πόλο του ΟΦΗ, τους εύχομαι να τα καταφέρουν. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχηθώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, να γίνει πράξη, το όραμα του και να ανεβάσει την ομάδα βόλεϊ στην μεγάλη κατηγορία. Έχει προσφέρει πολλά και το αξίζει».

Μια σπουδαία δήλωση, από τον σπουδαίο πρώην τερματοφύλακα της Εθνικής πόλο (δυο Ολυμπιάδες), ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι στο τιμόνι της ομάδας πόλο του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News