Με την ουραγό Έξω Παναγίτσα σήμερα ο ΟΦΗ

Σπορ
Με την ουραγό Έξω Παναγίτσα σήμερα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης υποδέχεται στο Λίντο ο Δειλινό

Την ουραγό Έξω Παναγίτσα, που δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει ο πρωτοπόρος ΟΦΗ σήμερα (16:30) εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Οι παίκτες του Βασίλη Ράλλη στοχεύουν να διευρύνουν το σερί τους και εμφανίζονται έτοιμοι και γι' αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στη Χαλκίδα χωρίς τον Nίκο Κριθινάκη, που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο πέλμα, όμως δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αποστολή λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Από την άλλη, το Δειλινό, που μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, υποδέχεται σήμερα (17:00) τον Ίκαρο Νέα Σμύρνης αναζητώντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής: Σήμερα: (15:00) ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Βούρειος ΑΟΛ Χίου, (16:30) Έξω Παναγίτσα-ΟΦΗ (Χρηστίδης Π., Αντωνιάδης - Κάλφα), (17:00) Δειλινό-Ίκαρος Ν. Σμύρνης (Καρπάνος, Ασλανίδης - Γιαννακουδάκης), Λοκρός Αταλάντης-ΚΑΠ, Ερμής Σχηματαρίου-Αργοναύτης, Κορωπί-ΚΑΟ Μελισσίων.

Ντέρμπι γυναικών στο Ρέθυμνο

Κρητικό ντέρμπι έχουμε σε ό,τι αφορά στην 3η αγωνιστική της Α2 Γυναικών στο μπάσκετ, αφού στις 13:00 Αρκάδι και Ο.Α. Χανίων διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους στο "Μ. Μερκούρη" του Ρεθύμνου (Κατσαπρακάκης, Καρανικόλα Ελ. - Ευαγγελινός). Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα των Χανίων έχει ξεκινήσει με δύο νίκες το πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα αυτή του Ρεθύμνου με δύο ήττες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε: (12:00) Ηλιούπολη-Τερψιθέα, (13:00) Πελασγός-ΕΦΑΟ Ζωγράφου, (17:00) Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Παναθηναϊκός, (18:00) Αμύντας-Μελίσσια, (19:30) Αγ. Παρασκευή-Φάρος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News