Το «Ηράκλειο ΟΑΑ » στην μεγάλη κατηγορία Ανδρών και το 2023

Σπορ
Το «Ηράκλειο ΟΑΑ » στην μεγάλη κατηγορία Ανδρών και το 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Β΄ Εθνική υποβιβάστηκε η ομάδα των Γυναικών...

Η ομάδα ανδρών τένις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α κατέλαβε την 2η θέση στους ομίλους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συλλόγων που διεξήχθη στην Ηλιούπολη από 25-27 Νοεμβρίου και ανανέωσε τη συμμετοχή της στην Α’ Εθνική κατηγορία για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Αντίθετα η γυναικεία ομάδα, συμμετείχε σ’ ένα πολύ δύσκολο group ομάδων, μεταξύ άλλων ΑΟΑ Φιλοθέης ΑΚΑ Μαραθώνα, Ο.Α. Κερατσινίου ισοβάθμησε σε τριπλή ισοβαθμία στην δεύτερη θέση με τον Μαραθώνα και το Κερατσίνι αλλά για ένα μόλις σετ δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία και τελικά να πέσει στην Β΄ Εθνική.

Την ομάδα των ανδρών στελέχωσαν οι: Βασίλης Βολτυράκης, Αναστάσης Μανδαλενάκης και Βαγγέλης Μπόγρης.

Την ομάδα των Γυναικών αποτέλεσαν οι: Βερονίκη Γιορταμή, Κατερίνα Ζαφειροπούλου και Ελένη Κωστάκη.

Οι άνδρες στον Όμιλο τους κληρώθηκαν με τον Ο.Α. Αθηνών, ΣΑ Σερρών και ΟΑ Νίκαια Λάρισας. Στην πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα ΣΑ Σερρών επικράτησαν 3-0, κερδίζοντας σε όλους τους αγώνες. Την επόμενη ημέρα αντιμετώπισε την ομάδα της Λάρισας με δυο νικηφόρες συναντήσεις. Στην τελευταία συνάντηση με τον ΟΑ Αθηνών ηττήθηκαν 2-0 και έτσι κατέλαβαν την δεύτερη θέση.

Οι γυναίκες είχαν δύσκολη αποστολή. Στην πρώτη συνάντηση με το Κερατσίνι επικράτησαν στον ένα από τους τρεις αγώνες χάνοντας την αναμέτρηση με 2-1 . Στην δεύτερη συνάντηση με την πολύ ισχυρή ομάδα της Φιλοθέης, έχασαν με 3-0 , ενώ στην τελευταία συνάντηση με τον ΑΚΑ Μαραθώνα επικράτησαν στους δυο από τους τρεις αγώνες με 2-1. Οι τρεις ομάδες το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α, ο ΑΚΑ Μαραθώνας και o Ο.Α. Κερατσινίου ισοβάθμησαν με μια νίκη και δυο ήττες στην δεύτερη θέση αλλά με ένα τελικά σετ λιγότερο υστέρησαν των άλλων δυο στην τελική βαθμολογία

Την αποστολή συνόδεψε ο Τεχνικός Διευθυντής του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α κ. Μανόλης Δολιανίτης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει τους αθλητές- τριες και τους προπονητές τους, για τις σημαντικές τους διακρίσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News