Με rapid test ξεκινούν οι αγώνες στο τένις

Σπορ
Με rapid test ξεκινούν οι αγώνες στο τένις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από επτά μήνες διακοπής θα έχουμε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα το "Ηράκλειο ΟΑΑ"...

Με ειδικούς όρους ξεκινούν τα επίσημα Πρωταθλήματα Junior της ΕΦΟΑ, έπειτα από επτά περίπου μήνες διακοπής και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου 2021 στα γήπεδα του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

Η ΕΦΟΑ και η Ζ’ ΕΦΣΑΚ, ανέθεσαν στο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. τη διοργάνωση του πρώτου μετά covid Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Τένις.

Οι πρώτοι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι παιδιά 12 (γεννημένα από 11/6/2011-2009), καθώς και 16 ετών (2008-2005). Το επόμενο Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι κατηγορίες 10 και 14 ετών.

Σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΦΟΑ, οι αθλητές θα πρέπει να υποβληθούν σε Rapid Test την ημέρα του αγώνα, ή αν αυτό δεν είναι δυνατό, το τελευταίο 24ώρο πριν τον αγώνα. Ο έλεγχος μπορεί να είναι και μοριακός (RT-PCR) 24-48 ώρες πριν τους αγώνες. Κατά την είσοδο στην εγκατάσταση θα γίνεται επίδειξη πιστοποιητικού ελέγχου.

Δε θα επιτρέπονται θεατές στις κερκίδες ή στους χώρους των εγκαταστάσεων (γονείς, συνοδοί). Θα επιτρέπεται η είσοδος σε έναν προπονητή ανά σωματείο συμμετοχής ή έναν συνοδό (σε περίπτωση ανηλίκου), οι οποίοι θα θεωρούνται θεατές και αφού συνοδεύσουν τους αθλητές θα αποχωρούν από την εγκατάσταση.

Όλοι οι εισερχόμενοι στην εγκατάσταση, καταγράφονται σε ειδική κατάσταση με τα πλήρη στοιχεία τους, τηρουμένων των διατάξεων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ώστε να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση οποιουδήποτε τυχόν κρούσματος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τις κατηγορίες 12 και 16 ετών, θα γίνονται ηλεκτρονικά στο e-efoa.gr μέχρι την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στις 23:00. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 09:00.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. θα τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, προκειμένου οι αθλητές να νιώσουν ασφαλής και να αφοσιωθούν στους αγώνες τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News