Australian Open: Ξημερώματα Πέμπτης η μάχη Τσιτσιπά-Κοκκινάκη

Σπορ
Australian Open: Ξημερώματα Πέμπτης η μάχη Τσιτσιπά-Κοκκινάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πολυαναμενόμενο ματς κλείνει το ημερήσιο πρόγραμμα της 4ης ημέρας των αγώνων

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης στο Australian Open μαγνητίζει τα βλέμματα το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Θανάση Κοκκινάκη.

Όπως ήταν λογικό, οι διοργανωτές τοποθέτησαν το πολυαναμενόμενο ματς στο κεντρικό court του Melbourne Park και θα κλείσει το ημερήσιο πρόγραμμα της 4ης ημέρας των αγώνων (περίπου στις 06:00 ώρα Ελλάδος).

Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ανδρών, με τον Κοκκινάκη να απουσιάζει τα τελευταία χρόνια λόγω τραυματισμών από το tour, χάνοντας την ευκαιρία να παίξει με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Τόσο ο Στέφανος όσο και ο Θανάσης, ήταν εντυπωσιακοί στην πρεμιέρα τους στη Μελβούρνη με τον 22χρονο Αθηναίο να χάνει μόλις 4 games κόντρα στον Ζιλ Σιμόν και τον 24χρονο Ελληνοαυστραλό να επικρατεί 6-4, 6-1, 6-1 του Κουόν.

Ο Τσιτσιπάς, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν ημιφιναλίστ στο Australian Open 2019 ενώ ο Κοκκινάκης, Νο267 στον κόσμο, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ το 2ο γύρο στο Major της πατρίδας του.

Δίχως αμφιβολία, ο Στέφανος είναι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο ο Κοκκινάκης έχει αποδείξει πόσο ταλαντούχος τενίστας είναι ενώ η θέληση και η δίψα για τη νίκη τον μετατρέπει σε ακόμα πιο επικίνδυνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News