Στο δεύτερο γύρο τoυ Αυστραλιανού Όπεν η Σάκκαρη

Σπορ
Στο δεύτερο γύρο τoυ Αυστραλιανού Όπεν η Σάκκαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απέκλεισε την Γέλενα Οσταπένκο με 2-1 σετ (6-1, 3-6, 6-2) και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν την Άστρα Σάρμα, Νο. 230 στην κατάταξη…

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στο Αυστραλιανό Όπεν και η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την Γέλενα Οσταπένκο (Νο. 22 στην παγκόσμια κατάταξη) 6-1, 3-6, 6-2 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του γυναικείου ταμπλό, όπου θα αντιμετωπίσει την Αυστραλή Άστρα Σάρμα, Νο. 230 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Οσταπένκο μπήκε στο 2019 με δύο ήττες σε Σενζέν, Σίδνεϊ και η Σάκκαρη δεν την άφησε να κάνει... σεφτέ ούτε στην Μελβούρνη. Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε 11 άσους και παρότι είχε ποσοστό 55% στο πρώτο σέρβις, αξιοποίησε 5 από τα 13 break points που είχε στο παιχνίδι, πήρε το πρώτο σετ με 6-1 και μετά το χαμένο δεύτερο (3-6), συνήλθε γρήγορα στο τρίτο και καθοριστικό.

Η Μαρία έκανε break από νωρίς, κέρδισε όλα τα service games που είχε στη συνέχεια και έφτασε εύκολα στη νίκη, ενώπιον δεκάδων Ελλήνων θεατών που... λίγο μετά τη νίκη-πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά έδωσαν το δικό τους (άκρως... ελληνικό) χρώμα και στο ματς της Σάκκαρη.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News