Στίβος

Στην Ιταλία για προετοιμασία ο Στεφανουδάκης

Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ακοντισμό και στην σφαιροβολία στο "Italian Open Championships"

Από την Ιταλία ξεκινά η αγωνιστική προετοιμασία για τον Μεσσαρίτη Χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο, Μανώλη Στεφανουδάκη. Σήμερα αναχωρεί για το Jesolo όπου θα πάρει μέρος στο Jesolo 2022 World Para Athletics Grand Prix. Ο Κρητικός Αθλητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην πόλη του Jesolo τόσο στον ακοντισμό όσο και στην σφαιροβολία στο Italian Open Championships . Μαζί του θα είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής του, Ιπποκράτης Σκαντζάκης.
«Φέτος η αθλητική προετοιμασία ξεκινά στο Jesolo της Ιταλίας. Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε το αγωνιστικό επίπεδο και να διορθώσουμε ή να αλλάξουμε ότι είναι απαραίτητο καθώς η φετινή χρονιά λόγω της πανδημίας δεν έχει μεγάλες διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, που παλεύουμε σε καθημερινή βάση για να προετοιμαστούμε και να μπορέσουμε να διατηρήσουμε υψηλά το αγωνιστικό επίπεδο και να φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα”, τονίζει ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο και συνεχίζει: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μου που μου δίνουν την δυνατότητα να κάνω προετοιμασία παρέχοντας μου οικονομική ενίσχυση σε ότι αφορά τον αθλητικό μου εξοπλισμό, τον ρουχισμό αλλά κυρίως τα ταξίδια του εξωτερικού μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος για να ανέβω στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος μου.»


Τον Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι εταιρίες:
* SIKA HELLAS ABEE
* MINOAN LINES,
* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
* ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,
* ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,
* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,
* PROACTIVE Α.Ε. και
* JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ “Ανδρέας Γιαννόπουλος”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια