default-image

Προπονητικό καμπ στίβου και αυτό το Πάσχα στον Άγιο Νικόλαο

Σπορ
Προπονητικό καμπ στίβου και αυτό το Πάσχα στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότεροι από 40 αθλητές, αθλήτριες και οι προπονητές τους θα λάβουν μέρος στο προπονητικό καμπ της Ομοσπονδίας Στίβου που γίνεται και φέτος στον Άγιο Νικόλαο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στίβου. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα καμπ της σεζόν αφού σε αυτό οι πρωταθλητές πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους .

Τα τελευταία χρόνια είναι στενή η συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με τον Δήμο Αγίου Νικολάου αφού έχουν δημιουργηθεί οι ιδανικές προϋποθέσεις προετοιμασίας για τους πρωταθλητές μας ενώ δίνεται παράλληλα η ευκαιρία στους νεότερους αθλητές να συλλέξουν εμπειρίες και ερεθίσματα από τους κορυφαίους του κλασικού αθλητισμού.

Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για την 1η Απριλίου ενώ το καμπ θα ολοκληρωθεί στις 12 Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι οι αθλητές θα κάνουν Πάσχα στον Άγιο Νικόλαο.

Στο καμπ θα μετάσχουν μεταξύ άλλων ο πρωταθλητής του ύψους Κώστας Μπανιώτης, που το χειμώνα επέστρεψε υγιής στη δράση και το καλοκαίρι έχει ως στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Την προετοιμασία τους στον Άγιο Νικόλαο θα κάνουν ακόμη οι: Γρηγορία Κεραμιδά (100 μ.), Παναγιώτα Δόση (ύψος), Αρτεμις Αναστασίου (400 μ.), Γιώργος Μηλιαράς (1.500 μ.), Σοφία Ρήγα (μαραθώνιος), Παύλος Μπόφτσης (τριπλούν), Ειρήνη Μιχαλά (10.000 μ.), Ιωάννα Ζάκκα (ύψος), αλλά και η ομάδα 4Χ100 μ. των εφήβων αποτελούμενη από τους Παπαμαργαρίτη, Γρανιτσιώτη, Καϊκη, Γκαραγκάνη και Δουκατέλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News