Γυναικείο πόλο: Άνοδο στην Α1 θέλει ο ΝΟ Χανίων, παραμονή στην Α2 ο ΟΦΗ!

Σπορ
Γυναικείο πόλο: Άνοδο στην Α1 θέλει ο ΝΟ Χανίων, παραμονή στην Α2 ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αφετηρία μπαίνει σήμερα στα Χανιά το Final 4 στο πόλο γυναικών στο οποίο τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1...

Οι πρώτοι αγώνες είναι ανάμεσα σε Νηρέα Χαλανδρίου-Αρη και Ηλυσιακό-ΝΟ Χανίων.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, καθώς το 2007-08 υποβιβάστηκε, η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΧ στοχεύει στην επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Αύριο Κυριακή η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη θ’ αντιμετωπίσει στις 9 το πρωί τον Νηρέα Χαλανδρίου και στις 18:45 τον Αρη.

Υπενθυμίζεται ότι την άνοδο παίρνουν οι ομάδες που θα κατακτήσουν τις πρώτες δύο θέσεις.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 13/5: 18:00 Νηρέας Χαλανδρίου-Αρης, 19:30 Ηλυσιακός-ΝΟ Χανίων

Κυριακή 14/5: 09:00 Νηρέας Χαλανδρίου-ΝΟ Χανίων, 10:15 Ηλυσιακός-Αρης

Κυριακή 14/5: 17:30 Ηλυσιακός-Νηρέας Χαλανδρίου

18:45 Αρης-ΝΟ Χανίων, 19:45 Απονομές

Η αποστολή για τον ΝΟ Χανίων είναι η εξής: Βούλγαρη, Γλυνιαδάκη, Γράσσου, Ζαχαράκη, Καραδάκη, Κουνδουράκη Αγ., Κουνδουράκη Αικ., Κυριακοπούλου, Μανωλιουδάκη Μ., Μανωλιουδάκη Φ., Μαστρομανώλη, Μαυρέλου, Μπαλωμενάκη, Παπουδάκη, Πασβάντη, Πενταράκη, Περδικάκη, Πλουμή, Σαραβελάκη, Τρουλάκη, Φουράκη, Χαβρέ, Χατζάκη.

*Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κριθούν όμως και οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν στην Β’ Εθνική με τη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ συγκεκριμένα ν’ αγωνίζεται στο κολυμβητήριο Κέρκυρας όπου και θα διεκδικήσει την παραμονή της.

Αντίπαλοι της θα είναι οι ΝΑΟ Κέρκυρας, Ιωνικός Νίκαιας και ΓΣ Ηλιούπολης.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις θα υποβιβαστούν ενώ οι πρώτες δύο θα παραμείνουν στην Α2.

Οπως τονίζει στο ofierasitechnis.gr ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, Κώστα Φιτσανάκη: «Τέτοιοι αγώνες που καθορίζουν παραμονή στην κατηγορία είναι αγχωτικοί. Πάμε σε μια μακρινή έδρα και ένα μακρινό ταξίδι, που πιστεύω δεν θα μας επηρεάσει. Πιστεύω ότι τα κορίτσια μας μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη διαδικασία και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας, στην κατηγορία, στην οποία πιστεύω ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε»

Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι αθλήτριες: Πράπα, Κώστογλου Μ, Κώστογλου Ρ, Ασκερίδου, Παλληκαράκη, Μανουσάκη, Αποστόλου, Γρηγοριάδη, Κοκκινάκη, Κανάκη, Καράβου, Χρυσοβέργη, Καλλέργη.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα:

Σάββατο 13/5: 19.00 ΝΑΟ Κέρκυρας-ΟΦΗ

20.30 Ιωνικός-ΓΣ Ηλιούπολης

Κυριακή 14/5: 09.00 ΝΑΟ Κέρκυρας-ΓΣ Ηλιούπολης

10.30 Ιωνικός-ΟΦΗ

15.45 Ιωνικός-ΝΑΟ Κέρκυρας

17.15 ΟΦΗ-ΓΣ Ηλιούπολης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News