Με το Ναύπλιο αύριο το πόλο του ΟΦΗ

Σπορ
Με το Ναύπλιο αύριο το πόλο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε εμπειρίες η Κ19 στο Πανελλήνιο

Το Ναύπλιο υποδέχεται την Τετάρτη (13/3, 3:00 μμ) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, η ομάδα πόλο του ΟΦΗ, για την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Όπως τονίζει στο ofierasitechnis.gr ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης "δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Έχουμε κάνει αρκετά στραβοπατήματα. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να μείνουμε στη διεκδίκηση των τεσσάρων πρώτων θέσεων. Αλλά και για μας, για την ψυχολογία μας, χρειαζόμαστε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Παίζουμε καλά, αλλά δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε" τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ.

Πολύτιμες εμπειρίες η Κ19

Εν τω μεταξύ, Κ19 της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, προκρίθηκε στις 18 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, αλλά στην Β' φάση που έγινε στην Αθήνα, δεν μπόρεσε να προχωρήσει περισσότερο.

Είχε βέβαια να αντιμετωπίσει μεγάλες δυνάμεις της Ελληνικής υδατοσφαίρισης στον όμιλο της και έτσι γνώρισε 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες από τον Ολυμπιακό (14-9), τον Ηλυσιακό (12-11), τη Βουλιαγμένη (19-9), τον Εθνικό (13-6).

Σε κάθε περίπτωση, το νέο αίμα του ΟΦΗ, έδειξε ότι είναι μια καλή βάση στην οποία μπορεί να ποντάρει ο σύλλογος, στα επόμενα χρόνια.

Οπως δήλωσε στο ofierasitechnis.gr o επικεφαλής προπονητής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης "θεωρώ ότι αν πηγαίναμε με όλα μας τα όπλα, θα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα. Είχαμε κάποιες απουσίες αθλητών. Παρ' όλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν πολύ απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Έχουμε δρόμο ακόμη για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Σε αυτήν την ομάδα είχαμε 5 παιδιά απο το παιδικό. Είχαμε όμως και παιδιά που παίζουν στην Α2. Οι αντίπαλοι μας όμως, είχαν παιδιά που παίζουν στην Α1".

Την ομάδα Κ19 της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ απαρτίζουν οι παρακάτω αθλητές :

Ζουράρης Κώστας, Σιδηρόπουλος Βαγγέλης, Κώστογλου Κώστας, Πιταροκοίλης Μηνάς, Αρώνης Γιάννης, Πακιουφάκης Σπύρος, Βασιλάκης Μάνος, Ζαχαράκης Νεκτάριος, Κόρογλου Νίκος, Λαμπράκης Μαρίνος, Πετυχάκης Νίκος, Βάλσαμος Άγγελος, Πατούνας Αλέξανδρος, Πολίτης Απόστολος και Αμοναχάκης Εμμανουήλ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΟΦΗ στους αγώνες:

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 9-14,

Ηλυσιακός - ΟΦΗ 12-11,

ΟΦΗ - ΝΟ Βουλιαγμένης 9-19,

Εθνικός Πειραιά - ΟΦΗ 13-6.

Η Βαθμολογία (Τελική) στον όμιλο του ΟΦΗ:

1. ΝΟ Βουλιαγμένης 10

2. Εθνικός Πειραιά 7

.......................................

3. Ηλυσιακός 6

4. Ολυμπιακός 5

5. ΟΦΗ 0

Oι 8 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση (12-14/5) είναι οι ΓΣ Περιστερίου, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικός Πειραιά, ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου, Παναθηναϊκός, ΝΕ Πατρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News