Πόλο: Σπουδαία νίκη και πρωτιά στον όμιλο για την Εθνική Γυναικών

Σπορ
Πόλο: Σπουδαία νίκη και πρωτιά στον όμιλο για την Εθνική Γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κορίτσια του Τεό Λοράντου επικράτησαν με 8-5 της Ουγγαρίας

Στην κορυφή του 2ου Ομίλου του προ-ολυμπιακού τουρνουά πόλο γυναικών της Τεργέστης τερμάτισε η Ελλάδα.

Τα κορίτσια του Τεό Λοράντου στον κρίσιμο αγώνα της 3ης ημέρας του ομίλου επικράτησαν με 8-5 της Ουγγαρίας και αφού εξασφάλισαν την 1η θέση θα παίξουν την Παρασκευή με την Σλοβακία στον προημιτελικό.

Ένα παιχνίδι που μοιάζει διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά ακολουθεί ο κομβικός ημιτελικός με την Ιταλία ή την Ολλανδία, καθώς η νικήτρια από αυτό το ματς θα προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ελλάδα συμμετείχε για τελευταία φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 στο Πεκίνο και θέλει να επιστρέψει μετά από 13 χρόνια.

Η Εθνική μας ομάδα είχε σε τεράστια μέρα την τερματοφύλακα της, Χρυσή Διαμαντοπούλου, και πήρε τη νίκη με όπλο την άμυνα της. Η ομάδα μας είχε 3 συνεχόμενες ήττες κόντρα στην Ουγγαρία αλλά έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι στην Τεργέστη και δεν της επέτρεψε να ελπίζει σε νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-1, 2-2.

ΕΛΛΑΔΑ : Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 1, Τριχά, Ελευθεριάδου 1 , Πλευρίτου Μ. 1 , Ξενάκη 2, Νίνου, Πάτρα, Κότσια, Πλευρίτου Β. , Πλευρίτου Ε. 3 , Μυριοκεφαλιτάκη  , Σταματοπούλου.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκανγκλ, Ζίλαγκι, Γκουρισάτι 1 , Βάλου 1, Πάρκες , Ίλες 1 , Ζουκς 1,  Κέστελι 1, Λεϊμέτερ , Γκιονγκιόσι, Ριμπάνσκα, Γκάρντα, Μαγιάρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News