Πρεμιέρα με νίκη ο ΝΟΧ: Επικράτησε 8-9 του ΟΥΚ στον Βόλο

Σπορ
Πρεμιέρα με νίκη ο ΝΟΧ: Επικράτησε 8-9 του ΟΥΚ στον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ηλία Μαχαίρα νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το αποτέλεσμα

Ποδαρικό με το… δεξί έκανε ο ΝΟΧ στο Πόλο, επικρατώντας 8-9 του ΟΥΚ στο Βόλο.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα μετά από αρκετούς μήνες απραξίας, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις με τον καλύτερο τρόπο και μάλιστα ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ναυτικός Όμιλος Χανίων απειλήθηκε μονάχα προς το τέλος και σε γενικές γραμμές έδειξε απ’ το ξεκίνημα πως είχε τον πρώτο λόγο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 6-2 για τα Χανιά, τα οποία στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι που ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη (14/10) για τη 2η αγωνιστική κόντρα στην Χίο, παιχνίδι που θα είναι και το πρώτο εντός έδρας για τη φετινή χρονιά.

Συμμετοχή στο παιχνίδι είχαν όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν στην αποστολή, με τους Μπογκντάνοβιτς και Ουίλιαμς να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ειδικότερα, ο Σέρβος πολίστας χάρη στα 4 γκολ που σημείωσε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα, ενώ ο Αμερικανός πρόσθεσε 2 γκολ.

Για τον τοπικό ΟΥΚ Βόλου, τα περισσότερα τέρματα πέτυχε ο Νικηφορίδης (3).

Τα 8λεπτα: 0-2, 2-4, 3-2, 3-1

ΟΥΚ Βόλου (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ 1, Γκανάτσιος Δ. 1, Πετρόπουλος, Παπαβασιλείου, Νικολέρης, Γκάτσος, Βλιώρας, Γλούμης 1, Στεργίου 2, Νικηφορίδης 3, Σκουφιδάκης, Νάσιος, Κοκκινάκης, Μπόμπος.

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 1, Πολύζος 1, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Ουίλιαμς 2, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 4, Αποστολάκης, Μαζοκοπάκης, Κουμής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News