Επιτυχημένος αγώνας MTB Race στις Αρχάνες

Σπορ
Επιτυχημένος αγώνας MTB Race στις Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές επιτυχίες για τον διοργανωτή "Athlos"...

Με τη συμμετοχή ποδηλατικών σωματείων απ΄όλη την Κρήτη πραγματοποιήθηκε στο δάσος του Φουρνί, στις Αρχάνες από τον «Αthlos», το MTB Race. Μικροί και μεγάλοι αθλητές- τριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη και την απόλαυση του αγώνα.

Οι αθλητές και αθλήτριες του «Athlos» έδειξαν το επίπεδο τους, κερδίζοντας αρκετά μετάλλια , δείχνοντας παράλληλα το δρόμο για το μέλλον .

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το σωματείο «Αthlos» ήδη βρίσκεται στη 17η θέση της πανελλήνιας κατάταξης μεταξύ 89 σωματείων, έχοντας στις τάξεις του μόνο μικρούς αθλητές και ακαδημία .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ : 2ος Ψαρουδάκης Κων/νος, 3ος Παπαγιαννάκης Γιώργος , 6ος Κατσοπρινάκης Φίλλιπος , 7ος Καλαιτζάκης Κων/νος

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ: 3ος Σοφιολάκης Ιωάννης , 4ος Στρατάκης Μιχαήλος, 5ος Μιχαήλος Δημήτριος , 6ος Ρουβάκης Κων/νος , 7ος Καραγιάννης Μηνάς , 8ος Μαναβάκης Αλέξανδρος, 10ος Καραδάμογλου Φίλλιπος.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 2η Κατσοπρινάκη Αικατερίνη, 5η Σοφιολάκη Ευαγγελία.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: 12ος Ψαλιδάκης Στέφανος, 13ος Καραδάμογλου Δημήτρης , 16ος Πιτσουλάκης Εμμανουήλ.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 3η Ψαρουδάκη Άρτεμις , 5η Πιτσουλάκη Χρυσή.

«Τα καλύτερα έρχονται !», όπως σημειώνουν από την ποδηλατική ομάδα του Γιώργου Βαρβεράκη και της Αθηνάς Σιδεράκη, με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς , εθελοντές και τους χορηγούς του σωματείου για τη βοήθεια και στήριξη .Ευχαριστούμε την εταιρεία ΖΑΡΟΣ για τα νερά σε όλους τους αθλητές στον αγώνα .Το δασαρχείο για την άψογη συνεργασία και αμέριστη συμπαράσταση στη διεξαγωγή του αγώνα .Συγχαρητήρια σε όλους !»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News