Αργυρώ Μηλάκη: Επέστρεψε με χαμόγελα από την Γερμανία!

Σπορ
Αργυρώ Μηλάκη: Επέστρεψε με χαμόγελα από την Γερμανία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σειρά παίρνει για την κορυφαία ποδηλάτισσα το παγκόσμιο Κύπελλο στην Κολομβία

Μία από τις κορυφαίες ποδηλάτισσες του κόσμου είναι πλέον η Αργυρώ Μηλάκη και δεν χάνει ευκαιρία για να το αποδεικνύει. Αυτήν τη φορά, η πρωταθλήτρια μας, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Γιώργου Βαρβεράκη, συμμετείχε με την Εθνική μας ομάδα με επιτυχία σε διεθνείς αγώνες πίστας στη Γερμανία, προσθέτοντας πολύτιμους βαθμούς για τη χώρα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Μηλάκη αγωνίστηκε σε 2 Grand Prix κατηγορίας CL1, όπου συμμετείχαν 48 και πλέον αθλήτριες από όλον τον κόσμο, δίνοντας το «παρών» κορυφαία ονόματα της Παγκόσμιας ποδηλασίας πίστας, με τις επιδόσεις της αθλήτριας μας να αποτελούν απόδειξη των παραπάνω. Στον πρώτο αγώνα στο Singen στο Όμνιουμ κατέλαβε την 16η θέση και στο Dudenhofen την 14η θέση.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού θα είναι στην Κολομβία και την πόλη Κάλι, στο πλαίσιο του 3ου Παγκοσμίου Κυπέλλου πίστας που θα διεξαχθεί στις 7-10 Ιουλίου, ενώ ενδιάμεσα θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου στη Δράμα στις 24-26 Ιουνίου.

«Στις κορυφαίες του κόσμου»

Σε δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βαρβεράκης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της πρωταθλήτριας, σημειώνοντας:

«Η Ηρώ αγωνίστηκε σε 2 Grand Prix πίστας κατηγορίας CL1 (ανώτερης) κατηγορίες το διάστημα 4-6 Ιουνίου. Στον πρώτο αγώνα στο Singen της Γερμανίας στο Όμνιουμ κατέλαβε τη 16η θέση και στον επόμενο στο Dudenhofen τη 14η.

Με την παρουσία 48 και πλέον αθλητριών από όλο τον κόσμο και τα κορυφαία ονόματα να δίνουν το “παρών” οι επιδόσεις της πρωταθλήτριας μας μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Πλέον, είναι στις κορυφαίες του κόσμου και δίνει δυναμικό “παρών” σε όλους τους μεγάλους τελικούς.

Επόμενος αγώνας πίστας το τρίτο παγκόσμιο κύπελλο στο Cali της Κολομβίας που θα γίνει 7-10 Ιουλίου. Πιο πριν έχουμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου στη Δράμα 24-26 Ιουνίου.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και οι βαθμοί αυτοί είναι πολύτιμοι για την χώρα στον δρόμο για το Παρίσι 2024».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News