Προετοιμάζονται για Τόκιο Μηλάκη- Καλατζή

Σπορ
Προετοιμάζονται για Τόκιο Μηλάκη- Καλατζή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαρβεράκη ξεκίνησε η προετοιμασία στο Παγκρήτιο

Έχοντας μπροστά τους μία χρονιά πρόκληση που περιλαμβάνει τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Ηρώ Μηλάκη και η Ελένη Καλατζή ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου και στους δρόμους της Κρήτης…

Το δίδυμο του Tadem υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Βαρβεράκη, εμφανίζεται έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κορυφαίας διοργάνωσης και να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο!

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο 10ημερο προπονητικό καμπ της προετοιμασίας μας για το 2021! Μετά από πολύ καιρό, ανεβήκαμε ξανά στο Τάντεμ για να δούμε το επίπεδο που βρισκόμαστε και τι πρέπει να βελτιώσουμε μέχρι τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, με την καθοδήγηση πάντα του έμπειρου προπονητή μας. Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις!», ανέφερε η πιλότος του Tadem Ηρώ Μηλάκη στη σελίδας της σε κοινωνικό δίκτυο για να συμπληρώσει ο Γιώργος Βαρβεράκης:

«Τα όπλα μας σε κάθε στόχο, σε κάθε ταξίδι, είναι η δουλειά, η υπομονή, η πίστη και η αισιοδοξία!Με αυτά τα εφόδια προχωράμε στο μεγάλο όνειρο! Με χαμόγελο, όλοι μαζί!Και πίσω από μας, πολλοί ακόμα που μας στηρίζουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News