Πολύ καλός ο ΠΟΗ Κάστρο στο Πανελλήνιο Δρόμου

Σπορ
Πολύ καλός ο ΠΟΗ Κάστρο στο Πανελλήνιο Δρόμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Καραγιάννης Στέλιος και Σαρρής Ευάγγελος κατέκτησαν την 4η και την 6η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των Εφήβων ...

Παρουσία των αθλητών- τριών του Π.Ο.Η Κάστρο έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου Εφήβων και Παίδων στην Αθήνα (28-30/9). Το πέρασμα του κυκλώνα "Ζορμπά" δεν επηρέασε τους αθλητές του Π.Ο.Η Κάστρο που πάλεψαν σε αντίξοες καιρικές συνθήκες φέρνοντας αποτελέσματα μέσα στην δεκάδα κυρίως στην κατηγορία των Εφήβων όπου βρέθηκαν πολύ κοντά σε μια θέση στο βάθρο .

Πιο συγκεκριμένα, στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης οι αθλητές Καραγιάννης Στέλιος και Σαρρής Ευάγγελος κατέκτησαν την 4η και την 6η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των Εφήβων ενώ στην κατηγορία Παίδων ο Φασουλάκης Νίκος κατέκτησε την 15η θέση και ο Φασουλάκης Κωνσταντίνος την 29η.

Στο αγώνισμα της αντοχής οι Παίδες του Π.Ο.Η Κάστρο έφεραν τις θέσεις 13η και 23η με τον Νίκο και Κωνσταντίνο Φασουλάκη αντίστοιχα , σε έναν αγώνα που διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή και αέρα όταν το μάτι του κυκλώνα βρισκόταν πάνω από την Αττική . Στη συνέχεια ο Καραγιάννης Στέλιος, Σαρρής Ευάγγελος, Παπαδάκης Ευάγγελος κατέλαβαν την 4η,10η και 23η θέση αντίστοιχα .

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ε.Ο. Ποδηλασίας είχε οργανώσει τις Πανελλήνιες Ημέρες Ποδηλασίας που έχουν την θέση Πανελλήνιου πρωταθλήματος για τις κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδων. Η διοργάνωση γίνεται κάθε χρόνιο στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Αγ. Ανδρέα Αττικής.

Ο Π.Ο.Η Κάστρο συμμετείχε με εφτά αθλητές και κατατάχθηκε 16ος ανάμεσα σε 38 ομάδες από όλη την Ελλάδα. Η παρουσία όλων των αθλητών ήταν πάρα πολύ καλή.

Αναλυτικά οι αθλητές και οι θέσεις τους:

ΣΙΡΚΟΥΙ : Μίνι μικρά 2008 ( σύνολο παιδιών 36):Τιτάκης Φίλιππος 7ος, Αναστασάκης Μάνος 15ος, Βασιλάκης Γιώργος 25ος, Μίνι Μεγάλα Κορίτσια 2006 ( σύνολο παιδιών 24), Δάκου Ραφαέλα, Θεανώ 14η, Μίνι Μεγάλα Αγόρια 2007 (σύνολο παιδιών 31), Σφακιανάκης Γιώργος, Νικόλαος 18ος, Μίνι Μεγάλα Αγόρια 2006 ( σύνολο παιδιών 44), Αθανασάκης Γιάννης 16ος.

Παμπαίδες 2004 ( σύνολο παιδιών 46):Σαζαλτζόπουλος Μιχάλης 22ος

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ : Μίνι μικρά ( σύνολο 61 παιδιά): Τιτάκης Φίλιππος 1ος, Αναστασάκης Μάνος 49ος, Βασιλάκης Γεώργιος 55ος.

Μίνι μεγάλα: Αθανασάκης Γιάννης 14ος, Σφακιανάκης Γεώργιος, Νικόλαος 33ος.

Μίνι μεγάλα κορίτσια: Δάκου Ραφαέλα- Θεανώ 3η.

Ταχύτητα Παμπαίδων: 10ος Σαζαλτζόπουλος Μιχάλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News