default-image

Δυσκολίες για τα φαβορί σήμερα στο Euro

Αθλητισμός
Δυσκολίες για τα φαβορί σήμερα στο Euro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία και Ισπανία είναι σε πρώτο πλάνο στην σημερινή αγωνιστική δράση του ΕURO 2016, με τις μάχες για την πρόκριση στη φάση των «16» να ανεβάζουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον.. Για τον 5ο Όμιλο, στο πρώτο ματς της ημέρας, η Ιταλία αντιμετωπίζει την Σουηδία ενώ στη συνέχεια για τον 4ο Όμιλο θα γίνουν οι σημαντικές αναμετρήσεις Τσεχίας-Κροατίας και Ισπανίας-Τουρκίας…

Ιταλία-Σουηδία (16:00): Συναρπάζει η μονομαχία που θα γίνει σήμερα στο «Μουνισιπάλ» της Τουλούζης ανάμεσα στους Ιταλούς και την χώρα του Ιμπραϊμοβιτς! Η Ιταλία ήταν μια από τις ομάδες που ξεχώρισαν μέχρι τώρα με την ψυχή και την υψηλού επιπέδου τακτική τους στο παιχνίδι με το Βέλγιο, το οποίο νίκησαν 2-0 και μπήκαν δυνατά στη διοργάνωση. Ο Αντόνιο Κόντε δεν αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του και με ανάλογη συνταγή θα επιδιώξει τη νίκη-πρόκριση απέναντι στη Σουηδία. Μια Σουηδία από την οποία ο φίλαθλος κόσμος περίμενε περισσότερα στο παιχνίδι με την Ιρλανδία αλλά έμεινε στο ισόπαλο 1-1.

Τσεχία-Κροατία (19:00): Στο «Ζοφρουά Γκισάρ» του Σεντ Ετιέν, η Τσεχία αντιμετωπίζει την Κροατία και αναμένεται να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι Τσέχοι ξεκίνησαν στο EURO με μία θετική εμφάνιση αλλά αρνητικό αποτέλεσμα αφού ηττήθηκαν με 1-0 από την Ισπανία, σε ένα παιχνίδι που άγγιξαν ένα πολύτιμο βαθμό αλλά δεν τα κατάφεραν. Από την άλλη οι Κροάτες επικράτησαν της Τουρκίας με καλό ποδόσφαιρο και ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της πρώτης αγωνιστικής και γι' αυτό θέλουν να συνεχίσουν σε ανάλογους ρυθμούς. Μάλιστα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται και ο αρχηγός Ντάριο Σρνα ο οποίος πήγε στην πατρίδα του για να πει το τελευταίο αντίο στον εκλιπόντα πατέρα του και στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στην Γαλλία.

Ισπανία-Τουρκία (22:00): Το δύσκολο εμπόδιο της Τουρκίας έχει μπροστά της η Ισπανία, με τους «φούριας ρόχας» να δίνουν απόψε στις 10 το βράδυ στο στάδιο «Αλιάνζ Ριβιέρα» της Νίκαιας ένα σημαντικό παιχνίδι. Η Ισπανία ζορίστηκε πολύ στην 1η αγωνιστική να κάμψει την αντίσταση της Τσεχίας. Σίγουρα πολλοί περίμεναν από τους Ισπανούς, ως δις πρωταθλητές Ευρώπης να έδειχναν περισσότερα πράγματα στην πρεμιέρα τους στην διοργάνωση, όμως αναμφίβολα πρέπει να κάνουν πολλά περισσότερα στη συνέχεια για να φτάσουν για τρίτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης. Η Τουρκία αναμένεται να είναι ένας δυνατός αντίπαλος για τους Ισπανούς, καθώς μετά την ήττα στο πρώτο ματς από την Κροατία, επιζητά αύριο οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης, ενώ ο Φατίχ Τερίμ έχει χτυπήσει το καμπανάκι για τα αστέρια της ομάδες, τον Αρντά Τουράν και τον Τσαλχάνογλου, περιμένοντας βελτίωση της απογοητευτικής εικόνας του πρώτου αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News