Ντούσκος: «Μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου» (vid)

Σπορ
Ντούσκος: «Μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλληνας κωπηλάτης εντυπωσίασε και πλέον στοχεύει στην κατάκτηση ενός μεταλλίου

Πανευτυχής είναι ο Έλληνας κωπηλάτης, Στέφανος Ντούσκος, μετά τη φοβερή σημερινή του κούρσα. Έχοντας ξεπεράσει σπουδαίους αθλητές ο Έλληνας κωπηλάτης είναι έτοιμος να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, κάτι που αποτελεί τον μεγάλο του στόχο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του.

«Θα έκανα μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου, είμαι χαρούμενος που βγήκε, προσπάθησα να κρατηθώ με τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο, τους παγκόσμιους πρωταθλητές, με αυτούς που είναι συνέχεια στα μετάλλια, είμαι πολύ χαρούμενος που κρατήθηκα και τους πέρασε κιόλας και προκρίθηκα στην 1η θέση στον μεγάλο τελικό στο αγώνισμα του σκιφ, σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες στην κωπηλασία.

Είναι το πρώτο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, ναι, το ήθελα πάρα πολύ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο, είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτή η κούρσα, έκανα πολύ καλή προσπάθεια, ήμουν σε πολύ κατάσταση. Θα προσπαθήσω αύριο να διεκδικήσω ένα μετάλλιο, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, μακάρι να έρθει, θα δείξει αύριο.

Στην κούρσα αισθάνθηκα πολύ καλά, προσπάθησα από τα πρώτα μέτρα να είμαι με αυτούς τους αθλητές στην 1η θέση, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως μπόρεσα και τους κράτησα και ήμουν μπροστά τους, τι να πω είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News