ΤΟΚΙΟ 2020: Δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό ο Χρήστου

Σπορ
ΤΟΚΙΟ 2020: Δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό ο Χρήστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε 11ος στο σύνολο στον ημιτελικό των 100μ. ύπτιο

Ο Απόστολος Χρήστου έκανε την προσπάθεια του στα ημιτελικά των 100 μέτρων ύπτιο, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Ο Έλληνας κολυμβητής, πάλεψε, ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρώτο μισό της κούρσας, αλλά στο δεύτερο, δεν κατάφερε να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό και τερμάτισε πέμπτος, με 53:41.

Με τη συγκεκριμένη επίδοση και τη γρήγορη κούρσα που έγινε στο δεύτερο ημιτελικό, ο Χρήστου ήταν ενδέκατος στο σύνολο και έμεινε εκτός τελικού...

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ατομικό -και πανελλήνιο- ρεκόρ από τον περασμένο Μάιο 52.77, επίδοση που θα του έδινε την τέταρτη θέση των ημιτελικών. «Δεν τα πήγα όσο καλά περίμενα. Ηξερα ότι ο τελικός είναι στις δυνατότητές μου. Έφτασα μόλις 21 εκατοστά από τον τελικό με το ατομικό μου ρεκόρ θα βρισκόμουν μέσα στους οκτώ καλύτερους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν τα κατάφερα, αλλά δεν πειράζει, κρατάω ότι βρέθηκα στον ημιτελικό και ότι έκανα μία καλύτερη εμφάνιση από το 2016 στο Ρίο και συνεχίζω για τις υπόλοιπες κούρσες που έχω στους Αγώνες», δήλωσε ο Χρήστου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News