Νικητής ο Πέρεζ στη Σαουδική Αραβία

Σπορ
Νικητής ο Πέρεζ στη Σαουδική Αραβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην 2η θέση ο Φερστάπεν, ξανά στο βάθρο ο Αλόνσο…

Η ανωτερότητα της Red Bull στην εκκίνηση της χρονιάς επιβεβαιώθηκε και στη Σαουδική Αραβία. Ο Σέρτζιο Πέρεζ ήταν εκείνος που είδε πρώτος καρό σημαία στην Τζέντα.

Πίσω του ήταν ο Μαξ Φερστάπεν με τον Ολλανδό να τερματίζει δεύτερος παρότι εκκίνησε από τη 15η θέση. Στο βάθρο για δεύτερο διαδοχικό αγώνα ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο.

Στην εκκίνηση ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν εκείνος που κατάφερε να περάσει μπροστά από τον Πέρεζ, όμως ο Ισπανός τιμωρήθηκε με ποινή πέντε δευτερολέπτων για αντικανονική θέση.

Στον τέταρτο γύρο ο Μεξικανός πέρασε ξανά μπροστά και επί της ουσίας δεν απειλήθηκε. Την ίδια ώρα πιο πίσω οι Λεκλέρ και Φερστάπεν άρχισαν να κερδίζουν συνεχώς θέσεις με τον Ολλανδό να κολλά πίσω από τον Μονεγάσκο και να τον περνά την ώρα που εκείνος μπήκε στα πιτ για να ανέβει στην τέταρτη θέση στον 17ο γύρο.

Ένα γύρο αργότερα οι άνθρωποι της Aston Martin είπαν στον Στρολ να σταματήσει με αποτέλεσμα να έχουμε αυτοκίνητο ασφαλείας. Όλοι όσοι δεν είχαν μπει για πιτ το εκμεταλλεύτηκαν με μεγάλο κερδισμένο τον Φερστάπεν που άλλαξε ελαστικά και παρέμεινε στην τέταρτη θέση.

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News