Μηχανοκίνητα

Ανανέωση συμβολαίου με τη Ferrari για τον Φέτελ

Σε επέκταση της συνεργασίας του Γερμανού με την Ferrari οδηγούνται τα πράγματα…

Πιο κοντά στην παραμονή στην Ferrari βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την αλλαγή κλίματος που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στις δηλώσεις όλων των εμπλεκομένων πλευρών το οποίο έχει αλλάξει.

Ο 32χρονος Γερμανός είναι ένας από τους πλέον έμπειρους πιλότους στην Formula 1 και η Scuderia θα ήθελε κάποιον έμπειρο στο πλευρό του Λεκλέρ.

Για αυτό ακούστηκε και το όνομα του Ντάνιελ Ρικιάρντο για την θέση. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Φέτελ όχι απλά θέλει να μείνει στην Ferrari, αλλά να το κάνει και για αρκετά χρόνια.

"Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε μία απόφαση πριν την έναρξη της χρονιάς. Βέβαια, θα πρέπει να δούμε εάν και πότε θα γίνει αυτή αφού όπως όλα δείχνουν δεν θα έχουμε αγώνα πριν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο" τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη χρονική διάρκεια που θα ήεθλε να έχει το νέο του συμβόλαιο και είπε: "Θα ήθελα να είναι τέτοια που να κάνει τόσο την όμαδα, όσο και εμένα να αισθανόμαστε καλά. Μέχρι στιγμής όλα μου τα συμβόλαια ήταν διάρκειας τριών ετών. Είμαι από τους πλέον έμπειρους, αλλά δεν είμαι και τόσο μεγάλος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο ηλικίας σε αυτό".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια