default-image

Οριακή πρωτιά των Νίκου και Δημήτρη Καρπάνου στο Ράλι Κρήτης

Αθλητισμός
Οριακή πρωτιά των Νίκου και Δημήτρη Καρπάνου στο Ράλι Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δίδυμο των Νίκου και Δημήτρη Καρπάνου με Mitsubishi LancerEvox προηγείται μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας του 36ου «Cyta Rally Crete 2014». Στις τρεις ειδικές διαδρομές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα έγινε πραγματικά μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Καρπάνους και τους Πιτσάκη-Πολυζώη για την πρωτιά με το πρώτο τελικά να κόβει πρώτος το νήμα έχοντας ένα δευτερόλεπτο διαφορά από το δεύτερο.

Από την 1η ειδική (Αυγενική-Αγ. Βαρβάρα) φάνηκε ότι ο αγώνας θα είχε συγκλονιστική εξέλιξη με τους Καρπάνο Νίκο και Δημήτρη να δίνουν μεγάλη μάχη με τους Πιτσάκη-Πολυζώη και να τερματίζουν πρώτοι με διαφορά περίπου ενός δευτερολέπτου.

Τα αποτελέσματα της 1ης ΕΔ

Το ίδιο ανταγωνιστική ήταν και η 2η ειδική στην ίδια διαδρομή με τη διαφορά ανάμεσα στα δύο πρώτα πληρώματα να μειώνεται ακόμα περισσότερο. Για την ακρίβεια οι Καρπάνο Νίκο και Δημήτρη ήταν μπροστά μόλις 22 εκατοστά του δευτερολέπτου από τους δεύτερους Πιτσάκη-Πολυζώη.

Μεγάλη μάχη, όμως γινόταν και από εκεί και πίσω για την 3η θέση με τους Κακεπάκη-Τσαούσογλου και Αλυγιζάκη-Σκορδυλάκη να τους χωρίζουν εκατοστά του δευτερολέπτου και τους Σπανό-Γκότοβο και Κτιστάκη Δημήτρη και Μάνο να ακολουθούν από πολύ κοντά.

Τα αποτελέσματα της 2ης ΕΔ

Στην 3η ειδική (επίσης στη διαδρομή Αυγενική-Αγ. Βαρβάρα) οι Καρπάνοι κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά από τους  Πιτσάκη-Πολυζώη στο ένα δευτερόλεπτο, ενώ με 29'' διαφορά ακολούθησαν στην 3η θέση οι Κακεπάκης-Τσαούσογλου καθώς οι Αλυγιζάκης-Σκορδυλάκης είχαν μηχανικό πρόβλημα και έμειναν πίσω.

Μετά την ολοκλήρωση, λοιπόν και της 3ης ειδικής διαδρομής, οι  Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος προηγούνται, δεύτεροι είναι οι Πιτσάκη-Πολυζώη, τρίτοι οι Κακεπάκης-Τσαούσογλου, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι Δημήτρης και Μάνος Κτιστάκης. Στην 5η  θέση βρίσκονται οι Σπανός-Γκότοβος,  έκτοι είναι οι Παντελής-Κούγιας και στην 7η θέση ο Μάνος Δημητρίου με την Ελένη Μαλακτάρη. Την οκτάδα συμπληρώνουν οι Περάκης-Κουρουγκιαούρης.

Τα αποτελέσματα της 3ης ΕΔ

Στον αγώνα από τα 32 πληρώματα που είχαν δηλώσει συμμετοχή τελικά εκκίνησαν τα 30, ενώ αύριο θα μπουν στη μάχη 29 πληρώματα καθώς υπήρξε μία εγκατάλειψη.

Αύριο το πρωί θα ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος του αγώνα που αποτελείται από τις διαδρομές Κεράσια - Πρινιάς και Βαλής - Μεγάλη Βρύση, με το πρώτο αγωνιστικό να ξεκινά στις 10:32 και στις 11:17 αντίστοιχα. Εκκίνηση θα πάρουν 29 πληρώματα καθώς εγκατέλειψε ένα.

Σήμερα το απόγευμα, εντωμεταξύ, πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου η παρουσίαση των 30 πληρωμάτων που πήραν τελικά εκκίνηση στο 36ου «Cyta Rally Crete 2014».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News