Στο βάθρο των Χειμερινών Αγώνων ο ΚΟΗ

Σπορ
Στο βάθρο των Χειμερινών Αγώνων ο ΚΟΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτυχίες για τα κορίτσια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης…

Σταθερά στο δρόμο των επιτυχιών βρίσκονται τα κορίτσια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου. Αυτή τη φορά οι διακρίσεις ήρθαν στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων-Κορασίδων Α’ που διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο Χαλανδρίου στις 10 και 11 Μαρτίου.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν με εφαρμογή των νέων κανονισμών της World Aquatics με συμμετοχή 190 αθλητριών και αθλητών από 19 σωματεία ο ΚΟΗ ανέβηκε στο βάθρο και στα δύο αγωνίσματα του προγράμματος.

Ο ΚΟΗ συμμετείχε στους αγώνες με 16 αθλήτριες (Αποστολάκη Αγγελική, Γαραζανάκη Αικατερίνη, Διγενή Ραφαέλα, Κάββαλου Ισμήνη, Καστανάκη Ελευθερία, Κάτσουνα Χρυσή, Κουτράκη Άρτεμη, Μαγκαναράκη Μυρτώ, Μασκίνη Λεωνιδία, Μαρυρακάκη Μαργαρίτα Ευφροσύνη, Μιχελακάκη Μαρία Ελένη, Παπαγιαννάκη Καλλιόπη, Πασσά Ειρήνη, Χαριστάκη Ειρήνη Μαρία, Χριστιανίδη Μαρία και Χριστοδουλάκη Αικατερίνη).

Στο Ελεύθερο Ομαδικό τα κορίτσια του ΚΟΗ κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο με 264.7226 βαθμούς ενώ το Ελεύθερο Ντουέτο με τις Κουτράκη Άρτεμη και Μαγκαναράκη Μυρτώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 229.3369 βαθμούς.

Οι αθλήτριες Κουτράκη Άρτεμη, Μαγκαναράκη Μυρτώ και Παπαγιαννάκη Καλλιόπη παρέμειναν στην Αθήνα σε καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων, μέχρι την Κυριακή 19/3.

«Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριες τους Λέλα Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη. Το Δ.Σ. του ΚΟΗ ευχαριστεί τον χορηγό της ομάδας, ALUGRECO – Λιαδάκης Εμμ.», αναφέρουν στον ΚΟΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News