Κολύμβηση

Ανακατασκευάζεται το μηχανοστάσιο στο κολυμβητήριο του Λίντο

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών δημιούργησαν επιπλέον πρόβλημα, μεταφέρεται αλλού η κολυμβητική δράση...

Σε νέες εργασίες προχωράει η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου αφού θα πραγματοποιήσει αντικατάσταση του μηχανοστασίου στο κολυμβητήριο του Λίντο.  Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο οι εργασίες να ξεκινήσουν αρχές Νοεμβρίου, οι ακραίες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών έδωσαν την... χαριστική βολή στις αντλίες του μηχανοστασίου, διακόπτοντας την λειτουργία του. Έτσι οι εργασίες ανακατασκευής του ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα και για όσο διάστημα διαρκέσουν η Διοικούσα του ΕΑΚΗ, όπως σημειώνει, έχει βρει λύση για τη χρήση άλλων κολυμβητικών δεξαμενών προκειμένου να συνεχιστεί η δράση των σωματείων χωρίς προβλήματα.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση: 

«Η ώρα για την αντικατάστασή του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του μηχανοστασίου στο κολυμβητήριο μας έφτασε. Όπως είχαμε ενημερώσει τα σωματεία τρεις μήνες πριν, θα προσπαθήσουμε καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε «ζωντανό» το ταλαιπωρημένο και παραμελημένο για πολλές δεκαετίες μηχανοστάσιο. Να το κρατήσουμε σε λειτουργία μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Δυστυχώς οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πόλη μας το διήμερο που μας πέρασε έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στις αντλίες του μηχανοστασίου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εξωτερικών μας συνεργατών προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά και να δοθεί στα κολυμβητικά σωματεία και τους αθλητές για 10 μέρες ακόμα, αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Όλο το προηγούμενο διάστημα από τη δική μας την πλευρά ως Διοικούσα Επιτροπή και με την καθημερινή επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναζητήσαμε και βρήκαμε λύσεις μεταφοράς σε άλλες κολυμβητικές δεξαμενές προκειμένου το διάστημα που θα εκτελούνται εργασίες να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της κολυμβητικής οικογένειας. Το κάναμε με αγάπη για το άθλημα, με αγάπη για τα παιδιά μας. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη Διοίκηση του ΕΑΚΗ επιδιώξαμε να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης σε γερές βάσεις και θεωρούμε ότι το έχουμε καταφέρει. Ότι έχουμε δεσμευτεί (βατήρες, κερκίδα κτλπ) έχουν γίνει στο ακέραιο! Έτσι και τώρα θα συντονίσουμε τις εργασίες προκειμένου η επιστροφή μας στο κολυμβητήριο να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερη. Επειδή δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ούτε και να λέμε ψέματα, οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους για αυτό που κληθήκαμε να διαχειριστούμε όλο αυτό το διάστημα με μοναδικό στόχο να κρατήσουμε ενεργό το κολυμβητήριο μέχρι και το τελευταίο λεπτό! Η ανάδοχος εταιρία την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά τις εργασίες υπό την εποπτεία της Γ.Γ.Α και του ίδιου του Υφυπουργού Αθλητισμού. Ως Διοικούσας Επιτροπή δίνουμε υπόσχεση σε όλους ότι όταν με το καλό επιστρέψουμε το κολυμβητήριο μας θα είναι διαφορετικό αφού θα προβούμε σε μια σειρά παράπλευρων εργασιών ανακαίνισης! Το κολυμβητήριο μας θα εκσυγχρονιστεί έτοιμο να υποδεχτεί μεγάλες διοργανώσεις όπως αξίζει στην πόλη μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια