Σημαντικές επιτυχίες για τον Ωρίωνα στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης

Σπορ
Σημαντικές επιτυχίες για τον Ωρίωνα στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα ασημένιο μετάλλιο , με ένα χάλκινο και μία μεγάλη διάκριση στις φιγούρες με 2η θέση στις 271 αθλήτριες , επισφραγίστηκε η επιτυχημένη φετινή χρονιά της ομάδας του Ωρίωνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης Κορασίδων Β΄ που έγινε στο ανοιχτό κολυμβητήριο Χαϊδαρίου. Στις 22 αθλήτριες του Ωρίωνα που αγωνίστηκαν αλλά και για τις προπονήτριες τους αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους, αφού εκτός από τα μετάλλια είχαν πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε όλα τα αγωνίσματα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των αγώνων για την ομάδα του Ωρίωνα είναι τα παρακάτω :

2η θέση στο αγώνισμα των φιγούρων για την Ταραζά Γλυκερία (με 68.8008 βαθμούς και συμμετοχή 271 αθλητριών στο αγώνισμα ) .

Ασημένια στο Solo η Ταραζά Γλυκερία με 69.1504, 13η θέση στο ίδιο αγώνισμα για την Σφακιανάκη Σοφια με 60.7921 και 16η θέση για την Κεφαλούκου Εύη με 60,7087(με συμμετοχή 41 αθλητριών) .

Μεγάλη διάκριση με χάλκινο μετάλλιο με 65.3712 βαθμούς για τις αθλήτριες Ταραζά Γλυκερία, Κεφαλούκου Εύη και Σφακιανάκη Σοφία (σε 48 προγράμματα ) .

25η θέση στο ίδιο αγώνισμα για τις Κεφαλογιάννη Αλίκη και Ρυσσάκη Νεφέλη με 55.8266 βαθμούς.

6η θέση στο ομαδικό με 60.9860 βαθμούς με τις Ταραζά , Κεφαλούκου , Σφακιανάκη, Κεφαλογιάννη , Ρυσσάκη , ,Φανουράκη Αναστασία , Καλλέργη Ειρήνη , Ορφανού Σταυρούλα και Φανουράκη Ελένη και Ορφανού Σταυρούλα (R) (με συμμετοχή 28 ομαδικών)

23η θέση στο ομαδικό επίσης με 49,6940 βαθμούς και τις αθλήτριες. Δακανάλη Κατερίνα , Κανάκη Λουκία , Καπετανάκη Μαρίζα Κυριακίδη Ζαχαρένια Νικολουδάκη Ελένη και Νικολουδάκη Πελαγία .

7η θέση στο combo με εντυπωσιακό πρόγραμμα , με 61.8333 βαθμούς και τις Φανουράκη Ελένη, Δακανάλη Κατερίνα , Ταραζά , Φανουράκη Αναστασία , Κεφαλούκου , Σφακιανάκη, Καλλέργη, Ρυσσακη, Ορφανού Κεφαλογιάννη και Καπετανάκη (R) και Νικολουδάκη Ε ( R) σε συμμετοχή 28 προγραμμάτων) .

Με τις αγωνιστικές τετράδες επίσης αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν οι αθλήτριες 1. Μαυροπούλου Ελευθερία , Ορφανού Αλεξάνδρα και Καλαιτζάκη Κατερίνα( 13η θέση ) και 2 .Κλάδου Παναγιώτα , Ζωάκη Μαρίζα και Δακανάλη Αναστασία ( 18η θέση ).

Το Δ.Σ του Ωρίωνα συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες της ομάδας Ασκοξυλάκη Ελεάνα , Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Στάικου Μαρία για τις επιτυχίες τους αυτές και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες και στο μέλλον !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News