"Πλημμύρισε" ιστιοπλοϊκά η Παντανάσσα

Σπορ
"Πλημμύρισε" ιστιοπλοϊκά η Παντανάσσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλαυσαν θέαμα οι παρευρισκόμενοι

Με συμμετοχές απ’ όλη την Κρήτη και με τον καιρό να είναι σύμμαχος, πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7 “Αποκριές 2018”, που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης στο λιμανάκι της Παντάνασσας, στο Γάζι. Συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί και να απολαύσουν τους αγώνες. 

Στην κατηγορία Optimist γενική, την πρώτη θέση κέρδισε ο Νίκος Κοζωνάκης από το ΝΟΧ, τη δεύτερη η Βάσω Βλαχάκη από τον ΙΟΗ και την τρίτη ο Θωμάς Κοβατζής από τον ΝΟΓΚ.

Σε ό,τι αφορά τα κορίτσια, πρώτη ήταν η Βάσω Βλαχάκη (ΙΟΗ), δεύτερη η Ειρήνη Μαθιουδάκη-Χαβάκη (ΙΟΑΝ) και τρίτη η Ιωάννα Πετυχάκη (ΝΟΓΚ), ενώ στα αγόρια πρώτος ήταν ο Νίκος Κοζωνάκης (ΝΟΧ), δεύτερος ο Θωμάς Κοβατζής (ΝΟΓΚ) και τρίτος ο Παράσχος Μπίλας (ΙΟΧ). Στην κατηγορία Optimist 11χρονα κορίτσια, την πρώτη θέση έλαβε η Ιωάννα Πετυχάκη από τον ΝΟΓΚ, τη δεύτερη η Έλλη Δασκαλάκη από τον ΝΟΓΚ και την τρίτη η Ελευθερία Σκουλούδη από τον ΝΟΓΚ, ενώ στα 11χρονα αγόρια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Νικήτας Μαστοράκης από τον ΙΟΑΝ, τη δεύτερη ο Αναστάσης Παπαμαστοράκης από τον ΝΟΓΚ και την τρίτη ο Άγγελος Νικολάου από τον ΙΟΧ.

Τέλος, στην κατηγορία Laser 4.7 την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κωστής Κουκουτσάκης από τον ΝΟΓΚ, τη δεύτερη ο Γιάννης Μονιάκης από τον ΙΟΗ και την τρίτη ο Λευτέρης Μασσάρος από τον ΙΟΑΝ.

Το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ευχαριστεί τους προπονητές, τις επιτροπές αγώνα και ενστάσεων, τις λιμενικές Αρχές και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και τους χορηγούς του αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News