Χάντμπολ: Η Εθνική «κυνηγά» τις ελπίδες πρόκρισης αύριο με Σερβία

Σπορ
Χάντμπολ: Η Εθνική «κυνηγά» τις ελπίδες πρόκρισης αύριο με Σερβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 15:00 ο αγώνας στο ΕΑΚ Κορυδαλλού

Το τελευταίο της… χαρτί παίζει αύριο η Εθνική μας ομάδα χάντμπολ, για να αποκτήσει ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2022.

Για να συμβεί αυτό, η νίκη είναι απαραίτητη κόντρα στην Σερβία, στην αναμέτρηση που θα γίνει στο ΕΚ Κορυδαλλού στις 3 το μεσημέρι.

Οι «πλάβι» είναι μία εξαιρετική ομάδα που δημιούργησε αίσθηση στο ευρωπαϊκό χάντμπολ, όταν νίκησε στη Γαλλία και εξασφάλισε την πρόκριση και την πρωτιά του ομίλου τον περασμένο Γενάρη.

H Εθνική, έχοντας ως «οδηγό» την καλή ψυχολογία και την επιθετική λειτουργία κόντρα στους «τρικολόρ», θα προσπαθήσει να πάρει τους δύο πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να της δώσουν την πρόκριση στα τελικά, σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων τρίτων.

Η 16άδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχει δύο αλλαγές σε σχέση με τη Γαλλία, αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κωστακίδης και Δομπρής, ενώ έμειναν εκτός οι Tσίλης, Κρητικός, Παπάζογλου, Μπόσκος και Καλόμοιρος.

Έτσι, η σύνθεση της ελληνικής ομάδας για το ματς με τους Σέρβους είναι η εξής: Κεδέρης, Αραμπατζής, Τζηράς, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Δομπρής, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Κοτανίδης, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μωραϊτης Κωστακίδης, Μάλλιος, Μπουκοβίνας, Ηλιόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News