default-image

Τρεις αθλητές του στίβου στο μίτινγκ της Στοκχόλμης

Σπορ
Τρεις αθλητές του στίβου στο μίτινγκ της Στοκχόλμης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λούης Τσάτουμας, ο Κώστας Δουβαλίδης και η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι οι τρεις Έλληνες που θα συμμετάσχουν στο μίτινγκ στίβου "XL Galan" στη Στοκχόλμη στις 19 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα από τα παραδοσιακά καλά μίτινγκ στον κλειστό στίβο στην Ευρώπη.

Με επίδοση 8,05μ. φέτος, την τέταρτη στον κόσμο και δεύτερη στην Ευρώπη ο Τσάτουμας θα αναμετρηθεί στο μήκος με τον καλύτερο Ισπανό Εουσέμπιο Κάθερες με 8,16μ. Ο Βρετανός πρωταθλητής Ευρώπης στον ανοιχτό στίβο Κρις Τόμλινσον, ο Σουηδός Μίκελ Τορνέους και οι Γκόντφρεϊ Μοκοένα (Ν.Αφρική) και Ιγκνίσιους Γκαϊσά (Ολλανδία) θα λάβουν επίσης μέρος.

Στα 60μ. εμπόδια ο Δουβαλίδης με 7.63 δευτερόλεπτα φέτος θα αντιμετωπίσει τον σπουδαίο Αμερικανό εμποδιστή, Ντέιβιντ Όλιβερ με 7.60 φέτος.

Η Κυριακοπούλου στο επί κοντώ με καλύτερο άλμα φέτος στα 4,68μ. για την 5η θέση στον κόσμο θα αντιμετωπίσει την καλύτερη φέτος, Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μούρερ που έχει κάνει 4,83μ.

Και οι τρεις αθλητές θα επιχειρήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο σαββατοκύριακο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News