Final Four: Όλοι μετρούν αντίστροφα για τη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου

Ποδόσφαιρο
Final Four: Όλοι μετρούν αντίστροφα για τη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δράση για το 2ο Final-4 Κυπέλλου ΕΠΣΗ ξεκινά αύριο με τους δύο ημιτελικούς, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Φαιστού, όπου όλοι μίλησαν για τη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου.

Το κλίμα ήταν άκρως πανηγυρικό, δεσπόζοντας το Κύπελλο που θα βάλει στην τροπαιοθήκη της η Κυπελλούχος Ομάδα, αλλά και το Κύπελλο του φιναλίστ του τελικού, τα μετάλλια των νικητών ενώ η αίθουσα ήταν «ντυμένη» στα χρώματα των τεσσάρων ομάδων και του Final Four.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Φαιστού κ. Νικολιδάκης Γρηγόρης και οι αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Φασομυτάκης (αθλητισμού), Αντώνης Κωνσταντουλάκης, Γιώργος Ζαχαριουδάκης και από πλευράς ΕΠΣΗ ο πρόεδρος  κ. Τζώρτζογλου Νικόλαος και οι Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, Βαγγέλης Πετούσης, Γιώργος Φανουράκης, Βαγγέλης Παπαγγέλης και το μέλος της Επιτροπής Final Four Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης της συνδιοργανώτριας του Final Four κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω του ότι ήταν σε εξέλιξη το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Εκπροσωπήθηκαν οι τέσσερις ομάδες φιναλίστ του Final Four με τους προπονητές τους, Νίκο Σουργιά (Γιούχτας), Γιάννη Χατζησεβαστό (Πόρος), Βασίλη Κρασανάκη (ΠΑΟΚ) και Στέλιο Ανωγειανάκη (Ασημίου). Ήταν επίσης στο δημαρχείο Φαιστού ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Μπουμάκης και ο επιθετικός του Γιούχτα, Μανόλης Ροβίθης.

Άπαντες τοποθετήθηκαν στην σπουδαιότητα της διοργάνωσης του Final Four στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και στην άκρως ποδοσφαιρική περιοχή της Μεσαράς, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις των τεσσάρων προπονητών, επισημαίνοντας ότι με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετέχουν σε αυτή την διοργάνωση του Final Four, ευχόμενοι να γίνουν ωραία παιχνίδια, που θα απολαύσει ο φίλαθλος κόσμος των τεσσάρων φιναλίστ και της Μεσαράς.

Σάββατο το επίσημο δείπνο

Στο πλαίσιο μίας ακόμη σπουδαίας διοργάνωσης, η ΕΠΣΗ κινείται στα πρότυπα των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ραντεβού. Έτσι, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το επίσημο δείπνο του 2ου Final-4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Το επίσημο δείπνο του Final Four θα  παρατεθεί το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 19:30 στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα.

Προσκεκλημένοι είναι οι αποστολές και των τεσσάρων φιναλίστ, με τους ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά τους επιτελεία και τις διοικήσεις τους, οι διαιτητές του Final Four, οι συνδιοργανωτές Περιφέρεια Κρήτης και δήμος Φαιστού, τα σωματεία ΑΟ Τυμπακίου, Μοιρών και Ζαρού που φιλοξενούν στις έδρες τους τα παιχνίδια και άλλοι επίσημοι τοπικοί και αθλητικοί φορείς του τόπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News