Άρωμα… Γιουβέντους με Γεωργαλή στον πάγκο της Ομόνοιας Καλλιθέας!

Ποδόσφαιρο
Άρωμα… Γιουβέντους με Γεωργαλή στον πάγκο της Ομόνοιας Καλλιθέας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει ο 3ος γύρος της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣΗ, στην Ομόνοια Καλλιθέας υπάρχει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Λευτέρη Ευδαίμων να αποχωρεί και τη θέση του να αναλαμβάνει ένα παιδί της ομάδας, ο Γιάννης Γεωργαλής.

Ουσιαστικά ο Γεωργαλής επιστρέφει σε έναν ρόλο που κατείχε και πριν λίγα χρόνια, αφού μαζί με τον Κώστα Μπορδούβαλη είχαν συγκροτήσει ένα επιτυχημένο δίδυμο ενώ αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους παίκτες του συλλόγου.

Συν τις άλλοις δίνει και… άρωμα Γιουβέντους στην Ομόνοια, καθώς είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει για την «βέκια σινιόρα», αποτελεί μέλος του επίσημου συνδέσμου της Γιούβε στην Ελλάδα «Grecia Bianconera» ενώ ετοιμάζεται σε λίγες εβδομάδες να βρεθεί στο Τορίνο και να παρακολουθήσει το ντέρμπι Γιουβέντους-Νάπολι!

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας Καλλιθέας για την επιστροφή Γεωργαλή στον πάγκο, έχοντας συνεργάτη τον Γιώργο Καλογεράκη, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ομόνοια Καλλιθέας, συνεδρίασε χθες με αφορμή την παραίτηση του προπονητή μας Λευτέρη Ευδαίμων. Ομόφωνα αποφάσισε την αντικατάσταση του από τον Γεωργαλή Ιωάννη με άμεσο συνεργάτη του τον Καλογεράκη Γεώργιο. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία, αντιθέτως υπήρξε στοχευμένη.

Στο παρελθόν και για μιάμιση περίοδο υπήρξε με επιτυχία προπονητής ως δίδυμο με τον Μπορδούβαλη τον Κώστα. Ο Γιάννης έχει την ικανότητα και τις γνώσεις για να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Εξάλλου,  μετά τον Παπαδογιωργακη, είναι ο μακροβιότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Ο Καλογεράκης επιλέχθηκε ως συνεργάτης για την εμπειρία και το ήθος του. Τους ευχόμαστε ολόψυχα:  συσπείρωση της ομάδας, διατήρηση των φιλικών σχέσεων μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών, απόλαυση της αγωνιστικής δράσης, σεβασμό σε όλες τις ομάδες του ομίλου μας και πολλές επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News