Τοπικό: Η ΕΠΣ Ρεθύμνου παρουσίασε την επίσημη μπάλα

Ποδόσφαιρο
Τοπικό: Η ΕΠΣ Ρεθύμνου παρουσίασε την επίσημη μπάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επίσημη μπάλα θα διεξαχθούν οι φετινές διοργανώσεις της ΕΠΣ Ρεθύμνου, με την τοπική Ένωση να πραγματοποιεί εκδήλωση μέσα σε όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στο café-street food «BIKAKIS» στα Τρία Μοναστήρια. Τα σωματεία έδωσαν βροντερό παρών ενώ εκπροσωπήθηκαν οι τοπικοί φορείς και οι χορηγοί της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας MACRON κ. Παπαδάκης Αντώνιος παρουσίασε τα χαρακτηριστικά της νέας μπάλας διοργανώσεων ΕΠΣΡ, η οποία θα κοσμεί τα Ρεθυμνιώτικα γήπεδα από το σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου.

Το κάθε σωματείου παρέλαβε από 10 μπάλες αλλά και ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο για τις ανάγκες των αγώνων του.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στο ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο ο αθλητικογράφος κ. Κρυοβρυσανάκης Ελευθέριος

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των πρώτων σκόρερ σε Α’ & Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ τις σεζόν 2017-18, 2018-19, 2019-20 και 2021-22.

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΠΙΚΟΥ

ΣΕΖΟΝ 2017-18

Α’ ΕΠΣΡ: Άγγελος Γκιόκας (Επισκοπή) 34 γκολ

Β’ ΕΠΣΡ: Ηλίας Χνάρης (Λιβάδια) 35 γκολ

ΣΕΖΟΝ 2018-19

Α’ ΕΠΣΡ: Γιώργος Βελονάκης (ΑΕΜ) 50 γκολ

Β’ ΕΠΣΡ: Στράτος Μαστρογιαννάκης (Φοίνικας) 35 γκολ

ΣΕΖΟΝ 2019-20

Α’ ΕΠΣΡ: Μανώλης Σκουλούδης (ΑΟ Άρης) 22 γκολ

Β’ ΕΠΣΡ: Γιάννης Γιαννόπουλος (Δόξα Πλατανέ) 22 γκολ

ΣΕΖΟΝ 2021-22

Α’ ΕΠΣΡ: Ζαχαρίας Κωστάκης (Λιβάδια) 33 γκολ

Β’ ΕΠΣΡ: Γιάννης Καλλιτσουνάκης (Φλόγα Ρουστίκων) 20 γκολ

Δήλωση προέδρου ΕΠΣ Ρεθύμνου

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Πρόεδρος ΕΠΣΡ κ. Χνάρης Τίτος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στις ομάδες, στους πάσης φύσεως παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές των ομάδων του Ρεθύμνου. Θέλουμε να φέρουμε ένα νέο αέρα στο ποδόσφαιρο μας, προασπίζοντας το και δουλεύοντας για να το βελτιώσουμε ο καθένας από την πλευρά του. Είμαστε όλοι μια οικογένεια, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και μονιάζοντας μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά. Τέτοιες εκδηλώσεις μας φέρνουν όλους πιο κοντά και βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά την επίσημη μπάλα των διοργανώσεων μας, τα σωματεία παρέλαβαν μπάλες αλλά και πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία για τις ανάγκες των αγώνων τους. Βραβεύσαμε έναν άνθρωπο που έχει σημαντική προσφορά από το μετερίζι του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο και με αυτό τον τρόπο λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αθλητικογράφο-δάσκαλο Λευτέρη Κρυοβρυσανάκη. Επίσης καλύψαμε το κενό βράβευσης των πρώτων σκόρερ σε Α’ και Β’ Κατηγορία από τη σεζόν 2017-18.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σαν ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ώστε να σταθούμε στο πλευρό των σωματείων-μελών μας και το επόμενο διάστημα πιστεύουμε θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κι άλλες καινοτομίες στο ποδόσφαιρο μας.

Σε αυτό το πλαίσιο θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, η οποία αποτελεί το μόνιμο και σημαντικό αρωγό στην δύσκολη προσπάθεια μας. Ευχαριστούμε και όλους τους ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ του νομού μας για τις ενέργειες τους να βελτιώσουν όλες τις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης μας και σε όλα τα σωματεία και τους παράγοντες τους, για τη σημερινή παρουσία τους εδώ».

Το «ευχαριστώ» του Λ. Κρυοβρυσανάκη

Από την πλευρά του ο κ. Κρυοβρυσανάκης Ελευθέριος στην τοποθέτηση του επεσήμανε:

«Ευχαριστώ το ΔΣ της ΕΠΣΡ για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει στην αποψινή όμορφη εκδήλωση της.

Πιστεύω ότι παρά τις τεράστιες δυσκολίες που συνάντησα, κατάφερα με τα βιβλία μου και τις δημοσιεύσεις μου, να βάλω ένα λιθαράκι στην ιστορία του αθλητισμού και του πολιτισμού μας. Όλα αυτά για να μαθαίνουν οι νέοι και να νοσταλγούν οι παλιοί. Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου από το 1987 και για 29 χρόνια, τις εφημερίδες που εργάστηκα, τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες, ΕΠΣΡ, διαιτητές, χορηγούς και όλους εσάς που τιμάται την αποψινή εκδήλωση.

Ξεχωριστά ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους δημοσιογράφους Γ. Σταράκη, Μ. Πελαντάκη, Δ. Τζαγκαράκη, Γ. Σταρά, τους Γ. Σχοινά, Ι. Κουνδουράκη, Δ. Λαχνιδάκη, Β. Σταμούλη, Κ. Δελήμπαση, τα τωρινά μέλη της ΕΠΣΡ και τα κορίτσια γτης, αλλά και τους αείμνηστους Μιχάλη Σταγάκη, Δημόκριτο Περάκη και Φώτη Γάσπαρη. Από την ασχολία μου αυτή, έκανα εκατοντάδες φίλους και αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου κέρδος. Με συγκίνησε ιδιαίτερα η κουβέντα του Σήφη Βασιλάκη που είπε ότι «το βιβλίο σου το έχω στο κομοδίνο χρόνια και το ανοίγω τακτικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News