Aετός Ανωγείων: Στις επάλξεις δίδυμο Καλομοίρης - Μανιώρος

Ποδόσφαιρο
Aετός Ανωγείων: Στις επάλξεις δίδυμο Καλομοίρης - Μανιώρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκλεισε προπονητή και τεχνικό διευθυντή ενόψει της νέας σεζόν η ομάδα των Ανωγείων

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε της συνεργασίας με τον προπονητή Μανόλη Γιακουμάκη, ο Αετός Ανωγείων ανακοίνωσε ένα νέο δίδυμο ενόψει της νέας σεζόν.

Ενα δικό του παιδί, ο Χρήστος Καλομοίρης, είναι ο νέος προπονητής του Αετού ενώ ο Νίκος Μανιώρος, πρώην παίκτης και προπονητής του Μεταξοχωρίου, αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Η ανακοίνωση του Αετού Ανωγείων αναφέρει:

"Ο Αετός Ανωγείων ανακοινώνει την πρόσληψη του πρώην πλέον παίκτη μας Χρήστου Καλομοίρη στην θέση του προπονητή της ομάδος μας.

Ενα δικό μας παιδί με πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο κάνει το ξεκίνημα της προπονητικης του καριέρας απο την ομάδα της καρδιάς του.Ευχόμαστε στον καινούριο προπονητή μας κάθε επιτυχία στο καινούριο του ξεκίνημα το οποίο ελπίζουμε να συνδυαστεί με υψηλές πτήσεις για τον Αετό όλων μας.

Κινούμενοι προς αυτη την κατεύθυνση ανακοίνωνουμε και την πρόσληψη στην θέση του τεχνικού διευθυντή του Νίκου Μανιώρου,ο οποίος με την πλούσια καριέρα του στα γήπεδα του τοπικού θα βοηθήσει την ομάδα μας να λειτουργήσει σε στέρεες βάσεις και προς την σωστή κατεύθυνση.Χρήστο και Νίκο καλώς ήρθατε!!!

ΥΓ. Διαχρονικά ο Αετός Ανωγείων στήριζε και στηριζόταν στα παιδιά του το ίδιο πράττει και τωρα.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News