Νερό Ρούβας: Μεγάλη χορηγία σε ΕΠΣΗ, σωματεία και Κύπελλο!

Ποδόσφαιρο
Νερό Ρούβας: Μεγάλη χορηγία σε ΕΠΣΗ, σωματεία και Κύπελλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χορηγική συμφωνία με οφέλη για όλα τα σωματεία ανακοίνωσε η ΕΠΣΗ

Το τοπικό ποδόσφαιρο φέτος πίνει… Νερό Ρούβας, με την ΕΠΣΗ να ανακοινώνει μια μεγάλη χορηγική συμφωνία με την γνωστή κρητική εταιρεία, με οφέλη για όλα τα σωματεία ενώ το «Νερό Ρούβας» θα είναι και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, που αποκτά πλέον ονοματεπώνυμο Κύπελλο ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας».

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τη χορηγία και είναι δεδομένο ότι τα σωματεία και οι ερασιτέχνες παράγοντες θα έχουν ένα δυνατό στήριγμα στην φετινή τους προσπάθεια. Να τονίσουμε ότι κομβικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας, όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου της ΕΠΣΗ, έπαιξε ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης:

«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα εν μέσω της πανδημίας, προβάλει ως αχτίδα φωτός μια μεγάλη κρητική εταιρεία ώστε έμπρακτα να βρεθεί δίπλα στο ποδόσφαιρο και στα σωματεία, στηρίζοντας ενεργά τις προσπάθειες των ερασιτεχνών παραγόντων.

Με μεγάλη χαρά και τιμή η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ανακοινώνει σήμερα την μεγάλη χορηγία από το «Νερό Ρούβας», την κορυφαία εταιρεία στο είδος της στην Ελλάδα!

Πιστή στην υπεύθυνη εταιρική κοινωνική ευθύνη, μέσα από το πρόγραμμά της «Δίψα για Ζωή», η εταιρεία «Νερό Ρούβας» συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό καθώς και τις φιλανθρωπίες. Προτεραιότητά της είναι η αρωγή ενεργειών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας, προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και στηρίζουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.  

Κατόπιν ενεργειών του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΠΣΗ κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη και επαφών με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας «Νερό Ρούβας», επετεύχθη η χορηγική συμφωνία, από την οποία θα επωφεληθούν όλα ανεξαιρέτως τα σωματεία που αγωνίζονται στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗ περιόδου 2020-2021.

Επίσης το «Νερό Ρούβας» αναλαμβάνει Μέγας χορηγός στο Κύπελλο ΕΠΣΗ περιόδου 2020-2021 και η διοργάνωση θα έχει πλέον την ονομασία Κύπελλο ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας».

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ευχαριστεί την εταιρεία «Νερό Ρούβας» για την διαχρονική στήριξή της στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για την μεγάλη της χορηγία φέτος στην ΕΠΣΗ και στα σωματεία και ιδιαίτερα ευχαριστεί το διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κουτεντάκη Μανώλη και το γενικό διευθυντή της κ. Μιχάλη Ρολάκη»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News