Τοπικό

Τοπικό: Άνω-κάτω οι ομάδες του δήμου Χερσονήσου!

Η δημοτική Αρχή ζητά ενοίκιο και… ποσοστά για τα γήπεδα και τις Ακαδημίες, απειλεί να αποσυρθεί ο Ρωμανός

Μέγα ζήτημα έχει προκύψει στο δήμο Χερσονήσου, με τα σωματεία της περιοχής να αντιδρούν έντονα στην απόφαση της δημοτικής αρχής να πληρώνουν… ενοίκιο για τη χρήση των γηπέδων αλλά και ποσοστά από τις Ακαδημίες, τις διαφημιστικές πινακίδες και τις χορηγίες.

Μάλιστα άμεσα πήρε θέση ο Ρωμανός και με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αν ισχύσει αυτή η απόφαση, τότε θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα ενώ σε επικοινωνία που είχαμε και με άλλα σωματεία όπως τον ΠΑΝΟΜ και τον Μοχό, αναμένεται να αντιδράσουν με ανάλογο ύφος!

Η ανακοίνωση του Ρωμανού αναφέρει τα εξής:

«Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ της ομάδας μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πρόθεση  τιμολογιακής πολιτικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου για τους αθλητικούς χώρους και επιβεβαιώνοντας την δυστυχώς σήμερα με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της, να τεθεί προς δημόσια διαβούλευση, ώστε να παραχωρείται το γήπεδο του Ρωμανού στην ομάδα μας καθώς και στην Ακαδημία του Ρωμανού έναντι αντιμισθίας (ενοίκιο), αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε ό,τι εάν προβείτε σε κάτι τέτοιο, σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας θα παραιτηθεί και η ομάδα μετά από τόσα χρόνια συνεχούς παρουσία στα γήπεδα της ΕΠΣΗ θα αποσυρθεί.

Αν αυτό εσάς δεν σας στεναχωρεί Κύριοι του Δήμου, ελάτε να ενημερώσετε εσείς τους γονείς, των 50 και πλέον παιδιών από την περιοχή μας που φέρνουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία μας, ό,τι ζητάτε ποσοστό επί των διαφημιστικών πινακίδων - χορηγιών και επί των εισιτηρίων για κάθε αγώνα που θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο γήπεδο για την στήριξη της ομάδας και της πολύχρονης προσπάθειας μας ως μοναδικό έσοδο.

Συνηθίζεται ξέρετε, εάν δεν το γνωρίζετε, ο Δήμος να είναι αρωγός και παροτρύνει τα παιδιά και τους νέους αθλητές να στραφούν προς τον αθλητισμό και όχι το αντίθετο.

Οι άλλοι Δήμοι ναι... όχι μάλλον ο συγκεκριμένος!!! Να γνωρίζετε ότι θα μας βρείτε απέναντι σας, θα αναφέρουμε συγκεκριμένα πρόσωπα και έγγραφα αυτής της πολιτικής που χαράζετε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια