Γήπεδο Χερσονήσου: Αναβλήθηκε...λόγω πτώσης πυλώνα ο ημιτελικός ΠΑΝΟΜ-Γιούχτας

Ποδόσφαιρο
Γήπεδο Χερσονήσου: Αναβλήθηκε...λόγω πτώσης πυλώνα ο ημιτελικός ΠΑΝΟΜ-Γιούχτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απρόσμενη εξέλιξη με τη ρεβάνς ΠΑΝΟΜ-Γιούχτα...

Για τον κορωνοϊό είχαν φόβο αλλά τελικά την πάτησαν από… πυλώνα φωτισμού ΠΑΝΟΜ και Γιούχτας, με τον μεταξύ τους ημιτελικό στο γήπεδο Χερσονήσου, στη ρεβάνς του 3-0 των Αρχανών, να αναβάλλεται.

Οι δύο ομάδες και οι διαιτητές πήγαν κανονικά στο γήπεδο αλλά εκεί συνάντησαν Αστυνομία, η οποία δεν επέτρεπε την διεξαγωγή του αγώνα, όπως ενημέρωσε τον διαιτητή κ. Σαμιωτάκη και τους βοηθούς του. Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, κατέρρευσε ένας πυλώνας στην δυτική πλευρά του γηπέδου λόγω των δυνατών νοτιάδων.

Η τεχνική υπηρεσία του δήμου Χερσονήσου έκανε στη συνέχεις αυτοψία στους πυλώνες και εξακρίβωσε ότι υπάρχουν διαβρώσεις στους ιστούς και υπάρχει κίνδυνος πτώσης και για άλλο πυλώνα. Έτσι αποφασίστηκε το γήπεδο να παραμείνει κλειστό για λόγους ασφαλείας. Πάντως οι ομάδες και οι διαιτητές, όπως και η ΕΠΣΗ, ενημερώθηκαν επίσημα μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και δεν γλίτωσαν την ταλαιπωρία.

Πάντως το ότι το γήπεδο θα μείνει κλειστό προκαλεί προβληματισμό στις ομάδες που το χρησιμοποιούν (Χερσόνησος, ΠΑΝΟΜ, Γούβες, Θρίαμβος Αναλήψεως) καθώς θα πρέπει να βρουν τώρα άλλα γήπεδα για αγώνες και προπονήσεις μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα με τους πυλώνες φωτισμού. Όσον αφορά τον ημιτελικό ΠΑΝΟΜ-Γιούχτας, θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την Επιτροπή Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News