Συγκίνηση με Γούβες και «Δικαίωμα στη Ζωή»

Ποδόσφαιρο
Συγκίνηση με Γούβες και «Δικαίωμα στη Ζωή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση Αντώνη Παπαδάκη για να ονομαστεί «Δικαίωμα στη Ζωή» η Α2 ΕΠΣΗ

Στα 32 χρόνια ζωής του το σωματείο του ΠΑΟ Γουβών αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια σωματεία του Ηρακλείου και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια όπου υπό τη διοίκηση του κ. Δήμου Φουντουλάκη έχει κάνει δράσεις και ενέργειες που έχουν κερδίσει τα εύσημα.

Με σύνθημα «Είμαστε μοναδικοί επειδή είμαστε διαφορετικοί» οι Γούβες παρουσίασαν το βράδυ της Τρίτης την συνεργασία με το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» το οποίο πλέον θα προβάλλεται στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας και σε όλους τους αγώνες.

Ήταν μια συγκινητική εκδήλωση παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Συριγωνάκη, του δημάρχου Χερσονήσου κ. Σέγκου, του προέδρου της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, του προέδρου της Δαμάστας κ. Παπαδάκη και ασφαλώς παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος, διοικούντων και φίλων της ομάδας. Παρών ήταν και ο πρόεδρος του «Δικαίωμα στη Ζωή» κ. Παύλος Σημαντηράκης, ιδιαίτερα συγκινημένος από την πράξη του ΠΑΟ Γουβών να στηρίξει το σωματείο με αυτό τον τρόπο.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι κ.κ. Παπαδόπουλος (επί χρόνια πρόεδρος), Αργυράκης (αφανής εργάτης του σωματείου) και ο επί 32 χρόνια παίκτης της ομάδας, Μανόλης Καρύδης ενώ έγιναν αναφορές στους χορηγούς και υποστηρικτές του σωματείου.

Η πρόταση Παπαδάκη 

Ο πρόεδρος της Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης αποδέχτηκε την πρόσκληση του προέδρου των Γουβών και καλού του φίλου κ. Δήμου Φουντουλάκη και έδωσε το παρών στην εκδήλωση των Γουβών. Ο κ. Φουντουλάκης εξήρε το κοινωνικό έργο του κ. Παπαδάκη και της Δαμάστας ως πρεσβευτές στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και του δώρισε μία φανέλα των Γουβών, όπου προβάλλεται το «Δικαίωμα στη Ζωή», επιβεβαιώνοντας την κοινή φιλοσοφία των δύο σωματείων.

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, ο κ. Παπαδάκης έκανε στη συνέχεια την πρόταση να ονομαστεί η Α2 ΕΠΣΗ «Δικαίωμα στη Ζωή», όπως ονομάζεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η Α1 Κατηγορία. Ο κ. Τζώρτζογλου ήταν απόλυτα θετικός στην πρόταση Παπαδάκη και το θέμα θα τεθεί στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΣΗ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News