Στρατήγης και μεταγραφικό… τσουνάμι στον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Στρατήγης και μεταγραφικό… τσουνάμι στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Κρουσανιώτες ενισχύονται με πρωταγωνιστικές προοπτικές

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα συνεχίζει να κινείται δυναμικά στην μεταγραφική αγορά και ενισχύεται με πρωταγωνιστικές προοπτικές ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Tις τελευταίες ώρες ανακοινώθηκαν από τους Κρουσανιώτες πέντε μαζεμένες μεταγραφές, από τις οποίες ξεχωρίζει αυτή του Ανδρέα Στρατήγη, ενός από τους πιο έμπειρους και δεινούς σκόρερ του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

«Τόσο η ποδοσφαιρική του αξία, όσο και η προσωπικότητά του δεν χρίζουν σχολίων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ, καλωσορίζοντάς τον στην οικογένεια του σωματείου.

Ο Στρατήγης αποχώρησε από τον Αλμυρό και μετακόμισε στον Κρουσώνα προκειμένου να συνεχίσει να… βομβαρδίζει τις αντίπαλες εστίες.

Όσον αφορά τις άλλες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, στην διάθεση του προπονητή Στέλιου Κοζανίδη θα βρίσκονται ο Τάσος Απλαδάς, που έπαιξε πέρυσι στην Δαμάστα και είναι ένας πολύπειρος και πολύτιμος παίκτης, ο Δημήτρης Κοζορώνης που αγωνιζόταν στην Αγία Βαρβάρα, ο Νίκος Σαριδάκης από τον Ποσειδώνα Γερανίου και ο Δημήτρης Παπακώστας, ο οποίος φόρεσε πέρυσι την φανέλα του Μεταξοχωρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News