default-image

Ανέλαβε προπονητής στο Μεταξοχώρι ο Μπέρκης

Ποδόσφαιρο
Ανέλαβε προπονητής στο Μεταξοχώρι ο Μπέρκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταματάει την ενεργό δράση και ξεκινά μια νέα καριέρα ο Ανδρέας Μπέρκης ενώ ο Μανιώρος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας

Αλλαγή σκυτάλης υπάρχει στην τεχνική ηγεσία του Μεταξοχωρίου και προπονητής αναλαμβάνει ο Ανδρέας Μπέρκης, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ακολουθήσει ένα νέο δρόμο στο ποδόσφαιρο.

Μετά από μια μεγάλη καριέρα στα γήπεδα και τελευταίο σταθμό τον Αλμυρό, σε ηλικία μόλις 29 ετών ο Ανδρέας Μπέρκης ξεκινά την προπονητική από την ομάδα του χωριού του στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, με τη διοίκηση να δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Μανιώρος, ο οποίος οδήγησε πέρυσι το Μεταξοχώρι σε ένα αήττητο πρωτάθλημα στην Β2 ΕΠΣΗ, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο όχι όμως και από την ομάδα, καθώς αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Ο λόγος που αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία είναι οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, με τον ίδιο να υπόσχεται ότι θα βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα από το νέο πόστο που ανέλαβε. Η διοίκηση από την πλευρά της  ότι στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν, με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, τα νέα ονόματα που θα πλαισιώσουν το συμβούλιο της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News