Πολλές προτάσεις για Κώστα Στεφανή

Ποδόσφαιρο
Πολλές προτάσεις για Κώστα Στεφανή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος αμυντικός θα αλλάξει ποδοσφαιρικό «σπίτι» αυτό το καλοκαίρι

Ο Κώστας Στεφανής αποτέλεσε τον περασμένο Ιανουάριο μια από τις μεταγραφικές εκπλήξεις στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψε στην πόλη της καρδιάς του για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους και η ομάδα τότε που κατάφερε να τον κάνει δικό της ήταν η Γόρτυς.

Ο 34χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην ομάδα των Αγίων Δέκα και σίγουρα το πλούσιο βιογραφικό του τον κατέταξε ως ένα από τα πιο βαριά ονόματα που φόρεσε τη φανέλα του σωματείου.

Πρόκειται για έναν παίκτη με 52 συμμετοχές στη Super League (31 με Ηρακλή, 16 με Παναχαϊκή, 5 με ΟΦΗ) και ένα γκολ, 12 συμμετοχές στη Football League (7 με Παναχαϊκή, 5 με Ολυμπιακό Βόλου) και 3 στο κύπελλο Ελλάδος (2 με Ηρακλή, 1 με Παναχαϊκή). Ενώ υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, το εθνόσημο της οποίας φόρεσε 7 φορές.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει έντονη αβεβαιότητα στην Γόρτυνα και το πιο πιθανό είναι τόσο ο Στεφανής, όσο και άλλοι ποδοσφαιριστές να αναζητήσουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ήδη υπάρχουν αρκετές προτάσεις για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, τις οποίες εξετάζει χωρίς πάντως να βιάζεται να κάνει την επιλογή του…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News