Ο Μαν. Γιακουμάκης στον πάγκο του ΟΦΑ!

Ποδόσφαιρο
Ο Μαν. Γιακουμάκης στον πάγκο του ΟΦΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει στους πάγκους ο έμπειρος προπονητής και η ομάδα του Αρχαλοχωρίου ξεκινά δυνατά το σχεδιασμό της για την Α1 ΕΠΣΗ

Η νέα εποχή στον ΟΦΑ, με την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ και όλα τα εχέγγυα για μια πρωταγωνιστική πορεία (νέο γήπεδο, κόσμος, ενθουσιασμός) θα έχει αρχιτέκτονα τον Μανόλη Γιακουμάκη!

Μετά από ένα μικρό διάλλειμα , ο έμπειρος προπονητής επιστρέφει στους πάγκους και θα οδηγήσει την ομάδα την προσεχή σεζόν στην Α1 Κατηγορία. Υπενθυμίζουμε ότι ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΟΦΑ, Γιώργος Κυριαζής, παραμένει στο σωματείο έχοντας αναλάβει διοικητικό πόστο. Η ανακοίνωση της ομάδας του Αρκαλοχωρίου για τη συνεργασία με τον Μαν. Γιακουμάκη:

«Ο Όμιλος Φιλάθλων Αρκαλοχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Μανόλη Γιακουμάκη . Το Δ.Σ. γνωρίζοντας τις δυσκολίες της Α1 κατηγορίας έκρινε ότι ο προπονητής που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας μας έπρεπε να είναι κάποιος καταξιωμένος και έμπειρος προπονητής, με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες και μετά από πολλές επαφές και συζητήσεις, αποφάσισε ομόφωνα να συνεργαστεί με τον κ. Γιακουμάκη, θεωρώντας ότι πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Με την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο προπονητή θα κλείσουν και οι μεταγραφικές εκκρεμότητες της ομάδας, στοχεύοντας στο να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, με σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News