Το ευχαριστώ της ΕΠΣΗ για τον τελικό

Ποδόσφαιρο
Το ευχαριστώ της ΕΠΣΗ για τον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαίρει ΠΟΑ και Ρωμανός για το Fair Play και ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της άψογης διοργάνωσης

Όλα κύλησαν ομαλά στον 48ο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με την τοπική Ένωση με ανακοίνωσή της μία ημέρα μετά τον αγώνα να συγχαίρει ΠΟΑ και Ρωμανό και να ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της άψογης διοργάνωσης:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 48ου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «ΦΗΜΗ» αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους δύο φιναλίστ, τον ΠΟΑ και τον Ρωμανό, τις διοικήσεις, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τον φίλαθλο κόσμο για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που επέδειξαν, το ήθος τους και τη συμπεριφορά τους. Επίσης η ΕΠΣΗ ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές του τελικού:

1) Τον αρχηγό της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 Εθνικής Ελλάδας και ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρή Ζαγοράκη που αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΠΣΗ και λάμπρυνε με την παρουσία του την διοργάνωση.

2) Την συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκο Συριγωνάκη για τη στήριξή τους σε ακόμη μία εκδήλωση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

3) Τον δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, τον δήμαρχο κ. Μανόλη Κοκοσάλη, τους αντιδημάρχους και όλα τα στελέχη για τη βοήθεια και τη στήριξη.

4) Τον χορηγό του Κυπέλλου, την εταιρεία «ΦΗΜΗ Αναψυκτικά» και προσωπικά τον κ. Βασίλη Ζηδιανάκη.

5) Τον μέγα χορηγό της ΕΠΣΗ «PWM MEDICAL» και τον επιχειρηματία κ. Αντώνη Παπαδάκη

6) Τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» για την συνεργασία

7) Το σωματείο του Γιούχτα και τους ανθρώπους του που ήταν άψογοι οικοδεσπότες στο «Μαρκομιχελάκειο» Στάδιο των Αρχανών.

8) Το κρητικό συγκρότημα του Αντώνη Καράτζη και τους συνεργάτες του: Καλλέργης Κυριάκος (λύρα), Καλογιάννης Μπάμπης (μαντολίνο), Καπιτσάκης Μιχάλης (λαούτο), Χαλκιαδάκης Ευθύμης (λαούτο), Ανδρουλάκης Γεώργιος (μαντολίντο), Ανδρουλάκης Δημήτρης (μαντολίνο).

9) Το μαντιναδολόγο Μανόλη Μακρυδάκη

10) Το ζαχαροπλαστείο «Μαθιουδάκης» και προσωπικά τον Βασίλη Μαθιουδάκη που επιμελήθηκε τον μπουφέ για την φιλοξενία των επίσημων προσκεκλημένων.

11) Όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση και συγκεκριμένα: Κρεαταγορά Κουτεντάκης, Pleasure Beach Club, Tentopan Κρασαγάκης, Restaurant AVLI, Avenue Park Café, Καύσιμα Μαυράκης, Καφές Δανδάλη, Pastarella».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News