Άνω-κάτω το ποδόσφαιρο του Ρεθύμνου

Ποδόσφαιρο
Άνω-κάτω το ποδόσφαιρο του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λόγω τεταμένου κλίματος αναβλήθηκε ολόκληρη η 27η αγωνιστική

Καζάνι που βράζει είναι το ποδόσφαιρο του Ρεθύμνου με αποτέλεσμα η τοπική ΕΠΣΡ να οδηγηθεί σε αναβολή των αγώνων της 27ης αγωνιστικής μετά από αίτημα πολλών σωματείων, που απείλησαν ότι δεν θα κατέβουν στα παιχνίδια.

Αφορμή γι’ αυτό αποτέλεσαν τα όσα έγιναν στον αγώνα του Ερμή Ζωνιανών με τον ΑΟΝ Αστέρα (δέχτηκε επίθεση ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Αντώνης Παπαδάκης). Έτσι οκτώ σωματεία πήγαν στα γραφεία της ΕΠΣΡ και εκεί πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη, με τη διοίκηση να αποφασίζει στη συνέχεια την αναβολή της αγωνιστικής ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει σύσκεψη με όλα τα σωματεία για το θέμα της βίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΡ αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Ζωνιανών στον ποδοσφαιρικό αγώνα Α’ κατηγορίας μεταξύ Ερμή Ζωνιανών – ΑΟΝ Αστέρα και λόγω της διαμορφώσεως τεταμένου κλίματος και ανασφάλειας στον χώρο του ρεθεμνιώτικου ποδοσφαίρου κι έπειτα από την έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣΡ, σήμερα 12 Απριλίου παρουσία των μελών της Ένωσης Ρεθύμνου, της Επιτροπής Διαιτησίας, της Πειθαρχικής Επιτροπής αλλά και εκπροσώπων οκτώ (8) σωματείων της Α’ κατηγορίας, αποφασίστηκε από την διοργανώτρια αρχή η αναβολή όλων των παιγνιδιών της 27ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας. Εντός των επόμενων ημέρων η ΕΠΣΡ θα καλέσει σε νέα σύσκεψη όλα τα σωματεία της δύναμής της με θέμα συζήτησης «την εξάλειψη κάθε μορφής βίας και έκνομης ενέργειας στα γήπεδα του νομού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News